IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че той е продължил напред

17 юни 2014 15 00

И е време и вие да го направите

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Раздялата може да бъде болезнена, отричана, тъжна, нараняваща и още какво ли не. Човекът, който бива „изоставян“ преживява случилото се трудно и често се нуждае от много време, за да превъзмогне загубата на любимия човек.

Много пъти хората се заблуждават, че може да си върнат половинката, че могат да бъдат отново заедно и щастливи. Не, че понякога това не се случва, но по-скоро то е истинска рядкост. След раздяла хората поемат всеки по своя път.

Отхвърленият човек обаче има нужда от сериозен стимул, за да го направи. Какъв по-сериозен стимул от факта, че неговият бивш партньор вече е продължил напред?

В случай, че вие самите в момента се намирате в такава ситуация и ви е трудно да се освободите от „призрака“ на бившия си, следете за някои определени знаци. Ако ги има, значи е време и вие да продължите напред.

1. Той си има нова приятелка. Това е един от най-красноречивите знаци, че бившият ви определено няма да се върне при вас. Все пак, ако той има чувства към вас, едва ли ще ходи при друга. Разбира се, възможно е и бившият ви да има временно увлечение, но ако нещата станат сериозни – значи определено всичко е приключило между вас.

2. Той връща всичките ваши неща. С течение на времето партньорите си купуват подаръци, слагат разни неща в дома на другия и т. н. Ако той е решил да ви върне всичко, което е ваша собственост, значи определено не иска да има спомен от вас. Време е и вие да направите същото.

3. Той спира контакта с вас. Ако има дори минимален шанс да се съберете отново, вие със сигурност ще продължите да си пишете, чувате и/или виждате с бившия си приятел. Ако той обаче отказва контакт с вас, това е крещящ знак, че не ви иска повече в живота си и че е продължил напред. Възможно е в началото след раздялата да има период, в който не комуникирате. В случай, че периодът продължи по-дълго обаче, значи определено няма надежда. Обезкуражителен знак е и ако той не отговаря на обажданията ви или вашите съобщения.

4. Той ви избягва или дори не ви поздравява. Не е изключено да срещнете своя бивш на някое място. Ако той не иска да ви поздрави или е много студен, значи вече не го интересувате и няма шанс да се съберете. В случай, че сте в едно и също заведение и седите на съседни маси, лош знак е, ако той не иска да поглежда към вас дори от време на време – признак, че изобщо няма интерес към вас.

5. Той ви избягва. Ако имате общи приятели, най-вероятно ще има поводи, които да ви събират. В случай, че бившият ви приятел обаче не се появи, само заради това, че и вие ще бъдете там, това говори, че всичко окончателно е приключило.

6. Той се сгодява/ще се жени. Колкото и невероятно да звучи – има и такива случаи. Понякога след сериозни, дълги и неуспешни връзки човек се впуска по-бързо към брака и всички отговорности, които той носи със себе си. Това определено е най-красноречивият знак, че бившият ви приятел вече има друг живот, в който вие няма как да присъствате.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

das ( преди 9 години )
Хората трябва да усещат нещата, а не да четат новини какво да гледат в половинката си. Спрете да промивате мозъците на хората и се придържайте към ежедневните новини. Направо ме е страх като гледам какво пишете. Явно за това има доста самотни хора: защотото четат статии които ги "учат" какво да правят в определени ситуации.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )