IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Типовете мъже, които ще срещнете по време на почивка

22 юни 2014 14 00

Какви са най-често срещаните мъже за летен флирт

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Летните романси имат едно общо нещо помежду си – те са кратки, но са толкова пламенни, че понякога оставят диря в целия живот на човек. Някои хора си поставят за цел да намерят своята половинка, точно по време на почивката си, но това рядко се случва. Въпреки че плановете им в това отношение пропадат, емоцията около изживения летен флирт, споменът за страстта и похотта, са толкова силни, че няма човек, който да ги е изживял и да не се е почувствал наистина невероятно.

Ето и различните типове мъже, които можете да срещнете по време на лятната си почивка:

1. Вятърничавото момче.

Това момче или мъж е от този тип хора, които изглеждат така, сякаш са на постоянна ваканция със своите приятели. Обикновено това е един забавен и закачлив симпатяга, който обаче не е склонен на много дълбоки емоции и не обича да дава обещания за някакъв ангажимент. Ако се задържите малко повече с това момче, ще осъзнаете, че с него нямате общи теми за разговор и че той е мъж, с когото просто трябва да си прекарате една хубава ваканция.

2. Страстният любовник.

Това е мъжът, който като видите още от пръв поглед и ще усетите как краката ви се подкосяват. Това е мъж-авантюрист, който обича да пътува и да попива неща от другите, особено по-южни и темпераментни култури. Вероятно той ще е чувствен, секси и дори ще е красавец. Освен това ще се окаже истински чаровник, който ще ви оплете в мрежата на едно страстно, лятно преживяване.

3. Сезонният работник.

Това ще е дяволски готиният мъж, който работи в хотела ви или в заведението на плажа. Той познава курорта перфектно и ще ви предложи да ви разведе наоколо. Това момче ще е толкова услужливо и непринудено, че ще ви накара да се отпуснете в компанията му и докато се усетите, ще сте паднала и в обятията му.

4. Местното момче.

Флиртът с местен мъж е неизбежен, особено ако се задържите на едно място повечко време – да кажем цяло лято. Ако сте в друга държава, ще осъзнаете че страстта е толкова мощна, че преодолява всички езикови бариери, дори да са високи като Великата китайска стена. Този флирт е един от най-добрите възможни летни романси.

5. Мъжът с китарата.

Ако обичате да ходите на къмпинг, то със сигурност ще срещнете много мъже с творчески заряд. Много е възможно някое чаровно момче, което винаги носи китарата си, а песните му се носят вечер тихо в мрака, да ви заинтригува с таланта си.

6. Инструкторът по сърф.

Още по-обичайно е да си паднете по вашия атлетичен инструктор по сърф или скуба-дайвинг. Той ще ви плени не само със своето секси, бронзово тяло (вероятно покрито с татуировки), но и с това, че се плъзга грациозно във водата и наистина прилича на бога на подводното царство.

7. Свалячът (известен у нас като „гларус“).

Това обикновено е мъж, който си набелязва дадена жена и започва да я сваля с всички възможни средства. Ако е набелязал вас, вие трудно ще се измъкнете от него, защото той просто ще се появява навсякъде, където ходите през деня и вечер. Накрая може да си паднете по неговия настоятелен подход.

8. Този, който ще поиска да се задържи с вас.

Все пак има летни любовни истории, които оцеляват във времето. Възможно е да срещнете по време на ваканцията си мъж, с който да си пасвате толкова много, че да решите да задълбочите отношенията си и след края на лятото. Това вероятно ще се случи, когато най-малко го очаквате, а не когато го търсите нарочно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Е къде го този инсруктор по сърф?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар