IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да съхраните доверието във връзка на разстояние

10 юли 2014 14 40

То е ключът към една спокойна и силна връзка

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Доверието във връзките на разстояние е от ключово значение за тяхното просъществуване. То обаче трудно се гради, а много лесно се губи. Много от връзките се разпадат именно заради липсата на доверие, а когато партньорите са далече един от друг то трябва да е по-силно от всякога.

Ето и как да го създадете и поддържате, ако въртите любов през стотици или дори хиляди километри:

Дръжте на думата си

Бъдете човек, на когото половинката ви може да разчита. Ако му/ѝ кажете, че ще се обадите в конкретен час, направете го. Спазването на обещания е златно правило във връзките.

Бъдете честни

Вярно е, че сте на голямо разстояние и често може да послъгвате за своите активности през деня и нощта. Но ако не изневерявате, няма нужда да прикривате истината, Ако излизате на бар с приятели, кажете му/ѝ. Така той/тя ще е наясно какво правите и дори някой друг да подхвърли нещо, половинката ви няма да се вкара в „страшен филм“, защото по-рано сте си обяснили къде сте.

Бъдете страстни

Във връзките на разстояние, нямате възможност често да се виждате с любимия човек. Така че, когато сте заедно, трябва да давате всичко от себе си. Бъдете луди, необуздани, страстни и не отказвайте нищо на партньора/ката си.

Дайте му/ѝ лично време

Това, че сте далече един от друг, не означава, че трябва да обсебите гаджето си. Не настоявайте да знаете всяка секунда какво прави и къде е, а когато се видите, ще бъде грешка да се залепите за него/нея 24 часа в денонощието.

Правете компромиси и давайте

Когато имате половинка, няма място за егоизъм. Постарайте се да отговаряте на всичките ѝ/му нужди. Когато се налага, правете компромиси, без да се цупите. Старайте се да напаснете графиците си, така че да имате достатъчно време заедно и да сте щастливи и двамата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
много е трудно, малцина успяват
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар