IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нереалистичните очаквания на жените към мъжете

19 юни 2014 14 37

... и по-точно само седем от тях

Кадър от филма "Любовници"; Снимка:outnow.ch

Кадър от филма "Любовници"; Снимка:outnow.ch

Повечето жени, не всички, имат някои необосновани изисквания към своите партньори. Хубаво е човек да е взискателен към половинката си, но без да има твърде високи и дори неразумни очаквания към нея. Има някои изисквания на жените към мъжете, които са най-малкото непостижими, а това ги превръща и в напълно безсмислени. Ето и седем от тях:

1. „Трябва да поддържаш по-добра хигиена в дома си.“ Когато става въпрос за хигиена на дома, жените искат нещата да са перфектни, особено, когато прекарват повече време във въпросното жилище. Въпреки това, ако една жена все още не живее при своя приятел и апартаментът не е общ, а само негов, не може да очаква всичко в интериора му да ѝ харесва.

2. „Не оглеждай другите жени!“ Всички жени трябва да разберат, че мъжете рядко могат да останат „слепи“ при вида на една наистина красива жена. По-умните заглеждат хубавите жени, когато не са в присъствието на своята сериозна приятелка или съпруга. Някои от тях обаче, просто не могат да се преструват, че нищо не са видели, особено ако се имат за големи естети.

3. „Искам да харесваш нещата, които аз харесвам.“ За съжаление има някои неща, които половинката ви никога няма да иска да прави, без значение колко много вие ги обичате. Ако си падате по балета, театъра или танците, но любимият ви не е отворен към този вид изкуства, той може никога да не се промени в това отношение. Не очаквайте от него редовно да прави неща, които не обича, само за да ви угоди.

4. „Обичай ме безусловно!“ Няма такова нещо като безусловна любов. Интелигентните мъже са целенасочени. Те вземат решение да обичат дадена жена, защото тя също ги обича или защото се чувстват добре с нея или защото виждат бъдещето си с нея и т. н. Всичко това зависи от условията. Ако вие спрете да покривате очакванията и нуждите на въпросния мъж, неговата любов може и да изстине постепенно. От друга страна някои промени дори могат да укрепят отношенията ви.

5. „Винаги трябва да ме предпочиташ пред приятелите си.“ Повечето жени са малко крайни, когато се разисква този въпрос. Някои жени направо мразят приятелите на половинката си, най-вече защото ревнуват от времето му, прекарано с тях. Но, както може би се досещате, всеки мъж държи на приятелите си. Някои мъже имат нужда от повече време в забавления „по мъжки“, други по-малко, но е излишно да поставяте условия по тази тема.

6. „Защитавай ме, издържай ме, но се дръж с мен като с равна.“ Ако една жена очаква половинката ѝ да покрива всичките ѝ разходи, е направо нелепо да очаква от мъжа си да се държи с нея като с равна. Ако тя е финансово зависима от него, това ще си личи в неговото по-мачовско и авторитарно отношение към нея. Когато парите са негови, и решенията за по-важните неща също ще са негови.

7. „Не ме обичай заради външния ми вид, обичай ме заради характера ми.“ Ако един мъж ви обича наистина, той харесва начина, по който изглеждате. Да, понякога мъжете са повърхностни и се влюбват основно във визията на една жена, но те няма да останат с нея, ако същността ѝ също не им допадне. Това, разбира се, не означава, че любимият ви ще ви напусне веднага при появата на първите бръчки по лицето ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Той ( преди 9 години )
Само по първа точка не съм съгласен,всичко друго е много точно казано.Жени,не си мислете че мъжете са пластелин в ръцете Ви,и можете да си го моделирате както на вас Ви е удобно,ако не искате да си изгубите уважението!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Troja Ahilowa ( преди 9 години )
До ни: Ще ти се, а примерът ти е за *** *** от Люлин 10, , не за наормална жена...с такова обкръжение, е норамално така да милсиш
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
До ни: Такова като теб няма да искам със сигурност, поне като те чета. Не ме мисли. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Хей, жени осъзнайте се! 90% от българските мъже не заслужават нищо.Гледам хубави жени, а до тях един смотльо -плешив, дребнав, заядлив и често със занемарен външен вид. По неприятно нещо от мъжки пол не съм срещала никъде по света.За възпитание да не говорим!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ни ( преди 9 години )
имам такъв пресен пример пред очите ситя изисква 1,3, 4, 5 щото била силна и естествено той и би дузпата, и тя като поживя самичка една година и почна пак да се увърта около него щото разбра колко е тъпо да си "силна" но ужасно самотна като кукувица.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ни ( преди 9 години )
така мислиш сега, след 5 години ще ревеш за къв'то и да е
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
До бостанджия: Понякога е по-добре без нищо. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
бостанджия ( преди 9 години )
който много иска... накрая остава без нищо... но какъв по-добър урок от това, нали дами?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
за съжаление е така, но ако не изискваме нищо, мъжете започват да се отпускат!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар