IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Етапите на „удобната“ връзка

20 юни 2014 14 30

Тази, в която вече нямате никакви притеснения

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Помните ли с какво вълнение и колко време се приготвяхте за първата среща с вашата половинка? Може би няма да забравите и начина, по който самият той изглеждаше – повече от перфектно. С течение на времето обаче тези съвършени образи (вашият и неговият) започнаха да избледняват и да се появяват основно на събития, важни поводи или някое дълго чакано излизане.

Разбира се, занемаряването на външния вид е само един от етапите, през които преминават двойките, когато се настанят в „удобна“ връзка. Най-общо казано, когато двама партньори достигнат до този момент, те вече нямат притеснения един от друг и са готови да направят неща, които в началото са им се стрували напълно немислими.

Ако искате да разберете как се трансформират едни любовни отношения, прочетете етапите на „удобната“ връзка:

1. Изпращате съобщение, без да го четете преди това по шест пъти. Измислянето на перфектното съобщение, което едновременно е остроумно и закачливо, вече е в миналото. Сега дори не обръщате внимание, ако сте объркали или пропуснали някоя буква.

2. По време на среща поръчвате точно това, което искате да ядете. Или пък отивате в заведение за бързо хранене, където си поръчвате голям хамбургер и разни други „полезни“ храни като допълнение. Все пак вече не ви се налага да поддържате имидж на здравословно хранещ се човек.

3. Не ви пука, ако той ви види без грим. Половинката ви поне веднъж ви е казвал, че сте красиви без грим, а вие поне няколко пъти сте опитали да му го докажете. Пропускането на обезкосмяването от време на време също не е толкова голяма драма.

4. Спите в неговото жилище. Наистина спите. Безсънните нощи в компанията на вашия партньор са забавни. Но добрият сън също е приятен. Все пак вече е дошло времето, в което не е нужно да правите секс всеки път, когато се видите. Понякога гушкането е напълно задоволително.

5. Правите секс на светло. Вие се чувствате достатъчно удобно един с друг, че разголването посред бял ден може да бъде наистина горещо.

6. Плачете пред него. Ако имате нужда да поплачете (на някой тъжен филм, например), вие не се притеснявате да го направите. Дори това да означава не само няколко сълзички, а звучен и продължителен рев.

7. Държите тампони в неговото жилище, а той във вашето – боксерки. Той вече е наясно кога ви идва месечният цикъл, а вие, че той все още си пада по образа на Батман.

8. Използвате четката за зъби на другия. Добре, може би вие не го правите и никога няма да го направите (което е похвално, между другото). Но има двойки, според които няма никакъв проблем понякога да мият зъбите си с една и съща четка. Все пак микробите се предават и по други начини!

9. Отивате до тоалетна на отворена врата. Някои хора никога няма да достигнат до това брутално ниво на интимност, но много двойки правят и това (кое ли е по-лошо – четката за зъби или отворената врата на тоалетната?!).

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Dark ( преди 9 години )
Бавна смърт в това превръща рутината и последващото падане на бариерите между двама.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
аз и ти ( преди 9 години )
ако хората се преструват в началото (храня се здравословно), а после почват да се тъпчат с junk очевидно ще разочароват партньора си много скоро. По-добре да бъдем естествени, този, който ни обича ще ни приеме такива каквито сме от самото начало. После не се чудете що той/тя ви зарязва
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Star ( преди 9 години )
До Анонимен: Да, особено ако е по-дълга. Статията е хубава. Сякаш предупреждават прясно влюбените гълъбчета, но каквото и да правят неизбежно се стига до тези ситуации след няколко години :D :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
Последните 2 не ме кефят много...а и не мисля, че са необходими, за да е комфортна и хубава връзката. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
това са етапи от всяка връзка, като чели...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар