IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Типовете мъже, с които не бихте искали да излизате

28 юни 2014 13 01

Най-добре стойте далеч от тях

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Със сигурност сте чували фразата, че всички мъже са еднакви. Може би дори вие твърдо вярвате в нея. Обикновено тя се използва, за да отразите негативното си отношение към срещуположния пол. Истината обаче е, че не всички мъже са еднакви, но определено много от тях не са подходящи за срещи.

Има няколко типа мъже, с които определено не бихте искали да излизате. Има голяма вероятност вече да сте направили грешката и да имате горчив опит. Всеки човек е индивидуален, но много господа притежават някои специфични характеристики, които трябва да приемете като предупредителен знак.

Ето и кои са типовете мъже, с които определено не бихте искали да излизате:

1. Нарцисистът. Първоначално той ще ви накара да се почувствате сякаш сте най-специалната жена на света. След като се поддадете на чара му обаче, нарцисистът ще започне да показва истинската си същност. Неговата главна мисия в живота е да прави всичко само и единствено за себе си. Много от тези мъже карат жените до тях да се чувстват зле, критикуват ги, само за да засилят собственото си самочувствие.

2. Използвачът. Този тип мъже не могат дори да се нарекат истински мъже. Те искат да намерят достатъчно добра и наивна жена, която да използват най-вече финансово. Използвачът ще направи нещата така, че вие да плащате сметките в ресторанта, в магазина или в кафенето. Той дори ще иска да прекарва повече време във вашия дом, където вие да се грижите за него.

3. Играчът. Представителите на този тип се срещат доста често. В началото играчът е един от най-романтичните и забавни мъже, които някога може да срещнете. Той буквално се превръща в принца от мечтите ви. Не се подлъгвайте обаче! Това е неговата тактика, с която омайва всяка жена. Този мъж обича да покорява дамите и да не се задържа дълго при една.

4. Емоционално осакатеният. Този тип мъже са като затворена книга, която трудно може да прочетете. Те изпитват някакви симпатии, но много трудно може да се говори за някакви чувства. Дори да ги имат обаче, те по никакъв начин не могат да покажат своята любов. Емоционално осакатеният мъж никога няма да ви накара да се почувствате истински щастлива и обичана жена.

5. Глупавият. Това е мъжът, с когото няма какво особено да си кажете. Той може да бъде страшно красив и да ви привлича сексуално, но комуникацията с него е изключително трудна. С такъв тип човек може да се забавлявате само в леглото, но не и да очаквате да проведете някакъв смислен разговор. Ако все пак решите да се занимавате с подобен мъж, най-добре пропуснете ресторанта и се насочете направо към спалнята.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари