IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 знака, които жените четат погрешно относно мъжкото поведение

7 юли 2014 14 44

Това не означава, че ви сваля

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато се чудите дали един мъж ви харесва, започвате с глобални анализи. Гледате под лупа всяка негова дума и знак и си ги интерпретирате, както ви е удобно. Истината е, че много от сигналите на мъжете не са точно това, което си мислите.

Ето и къде може да бъркате в преценката си, базирана на поведението му:

Смее се дори на глупавите вицове

Или не иска да бъде груб, или просто е видял нещо смешно в шегата. Нито едно от двете не означава със сигурност, че ви харесва.

Слуша едно и също нещо десетки пъти

Той вижда, че очевидно сте разстроена и просто иска да ви помогне, както биха го направили приятелките ви.

Споделя с вас

Помежду ви има някаква връзка и доверие. Той може да ви довери тайните си, но не го приемайте като знак, че е заинтересован от вас. Просто сте успели да го спечелите като приятел.

Казва ви, че иска някой като вас

Звучи, сякаш иска вас, но не забравяйте че казва „някой като теб”, а не „теб”.

Вижда, че имате много общи неща

Когато излизате с някой и имате общи интереси и дори харесвате едни и същи актьори, импулсивно го казвате на глас. Това обаче невинаги е индиректен начин да сваляте някого, показвайки му колко сте еднакви.

Обича да ви дразни и да се закача

Някои мъже просто са такива. Обичат да се шегуват постоянно без да имат конкретни намерения, освен да си правят весело.

Винаги ви вдига телефона

Този знак често е надценяван от жените. Но причината е много проста – приятелите винаги са до нас, за да ни подкрепят.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Blue ( преди 9 години )
До Щерю: И за какво да описва идеалния мъж - да не би да съществува такъв? :D Ако опише някоя идеалния мъж "ааа, тя чака "принца на бял кон", за това е сама, не трябва да е толкова взискателна", ако пък не го направи - "ааа, те жените не знаят какво искат, за това и все не са доволни". Жените знаят много добре какво искат, пич...и това, че не ти го казват, или че не ти изняся, по някакъв начин, не означава, че описваме "жена". Аз, лично, го описвам като силен характер, на външност - харесвам по-едри мъже, мускулести, силни, да се чувстваш (физически) защитена. Това може ли да е жена? Няма как...Която и да ти е описала "идеалния мъж", явно не си я разбрал...или пък си я разбрал, но просто не се вписваш в описанието и те е яд. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Когато една жена е влюбена обръща внимание и на най-малките детайли. Тя смята всеки малък жест за знак... Ние преувеличаваме, защото искаме нещо специално и това е нормално, но често оставаме разочаровани.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )