IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо жените харесват по-възрастни мъже

29 юли 2014 09 40

Не е само заради парите

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Да излизаш с много по-млад мъж все още е странно, макар че през последните години е и модерно, благодарение на холивудските тигрици, които си хващат много по-млади гаджета. Масовото явление обаче е точно обратното – жена с доста по-възрастен мъж. И докато веднага в главата ни идват думите: „Тя е с него заради парите“, това не е съвсем така. Има и ред други причини, поради които момичета си търсят по-възрастни половинки.

Ето и кои са те:

Сиво в косите

Има нещо много изкусително в леките сиви нишки в косите. Ако не ни вярвате, помислете си за Джордж Клуни. Повече от декада той е с посребрени коси и жените се редят на опашка за вниманието му.

Повече опит

Съвсем логично, по-възрастните мъже са с по-богат опит в леглото и са далеч по-добри любовници. Има и нещо друго. Жените не харесват атрактивни мъже, а такива, които са харесвани от красиви жени.

Повече пари

Един по-възрастен мъж е по-вероятно да има собствен бизнес, стабилна професия и дори да е натрупал някакво благосъстояние.

Зрялост

Момчетата се нуждаят от повече време, за да узреят и да станат истински мъже, които са „годни“ за сериозни връзки и семейство. Един мъж на 40 може да ви предложи това, но не и един на 20.

Увереност

Годините носят опит, а опитът – увереност и самоувереност. Друго си е да излизаш с мъж, който знае как да се държи, винаги е безупречен джентълмен, говори, колкото трябва и те кара да се чувстваш истинска жена, дори само като те погледне.

Фигурата на бащата

Повечето жени идеализират своя баща и търсят в избраника си сходни черти. Те искат до себе си мъж, който да се грижи за тях и дори да ги насочва в живота.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

wqw ( преди 9 години )
Познания по елементарна психология липсват в широката аудитория. Естествено че бащата виждат жените, както и мъжете виждат майка си.От поне 100 г. тази теория на Фройд е показана, доказана и пр. Подсъзнанието не подлежи на задръжки, моралът му е абсолютно непознат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Miss S ( преди 9 години )
Асоциацията с бащата за мен е доста ненормална.Не съм и на мнение,че сивите коси са привлекателни за повечето жени.За останалото от статията мога да се съглася с някои условности.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ha ( преди 9 години )
Смях:)))) Това въобще не е вярно, напротив, жените все повече искат мъже със близка до тяхната възраст или дори по-млади! А защо не казвате какви са недостатъците на връзка с по-възрастен мъж ???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лина ( преди 9 години )
Ужас. Как ще легне това момиче с този старец. Навярно той е малоумния.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
трябваха ми 5 минути да прочета текст, който по принцип се чете за половин минута... Нормално ли е в XXI век да пишете с 4-ки и 6-ци !?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
Stranno e sravneniet s ba6tata , Ne e li dostata4no da ima realna obi4 , a tia e dostata4en povod da badat dvama zaedno , Ne znaia , otdavna sam savsem li4no s milia samo i daje pi6a , za da ne se natrapvat drugi - govoria za neta . Ina4e realno o6te ne sme bili zaedno, 4akam si svoeto li4no vreme s liubimia si .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар