IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 типа мъже, заради които тя може да ви зареже

9 юли 2014 14 38

Шефът ѝ може да е един от тях!

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ревността във връзката не е приятно нещо, но понякога няма как да я избегнете. Вашата половинка вероятно е заобиколена от много мъже и въпреки че ви убеждава, че отношенията им са платонични, вие пак сте на тръни всеки път, когато спомене нечие мъжко име.

Според психоложката Ейприл Масини, господата, които вече са част от живота ѝ, са по-вероятният избор, ако любимата реши да ви изневерява.

Ето и за кои личности да бъдете нащрек:

1. Най-добрият ѝ приятел от мъжки пол

Спорът дали мъжете и жените могат да бъдат приятели е епичен. Изследване от 2012 г. показва, че е по-вероятно мъжете да залитнат към приятелките си от женски пол, отколкото обратното. Добрата новина е, че тя едва ли ще иска да спи с мъж, който знае всичките ѝ „мръсни“ тайни и проблеми.

2. Работната ѝ половинка

Този мъж е опасен, тъй като не само прекарва много време с вашата любима в офиса, но и двамата имат прекалено много общи интереси. Работят заедно, напредват заедно, борят се за общи цели.

3. Най-добрият ви приятел

За щастие, тази опция е най-малко вероятната, тъй като той е на ваша страна. Според психолозите вашето гадже може да бъде привлечено към него, защото вие си приличате. Освен това той ѝ е интересен, тъй като тя не знае всичко за него, както знае за вас.

4. Личният ѝ треньор

Дръжте го под око по следните причини: Той е в страхотна форма и освен това вижда, че и тя е в страхотна форма и не пропуска да ѝ го каже и покаже. Той се грижи тя да бъде все така красива, а жените ценят много мъже, които забелязват визията им и им правят комплименти.

5. Шефът ѝ

Той има власт, а дамите харесват това. Те подсъзнателно търсят мъж с възможности, сила и социален статус, който да им помогне да се чувстват сигурни и да мислят за семейство. Важен е и фактът, че по всяка вероятност той е образован, умен и интелигентен, което допълнително я стимулира да му се хареса и да бъде оценена от него.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Симона ( преди 9 години )
Защо просто всички те да не са нашите тайни подправки :))) така никой няма да е зарязан и всички са щастливи хихихихи
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
Заглавието не е много правилно, ако беше "тя може да ви изневери" , тогава описаните неща са валидни, но за зарязване, това няма как да стане и то точно с тези хора, изключвай ки само треньора и шефа :)За сексуално кръшване обаче е доста вероятно да се случи точно с тези хора. Все пак и жените имат нужда от секс и ако не го получават или той не е толкова задоволителен, тогава е възможно жената да изневери !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Номер 2 е причина и мъжете да изневерят. Работейки до късно в екип с някоя колежка, в преследване на общи задачи и цели, колко му е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Little Blue Dress ( преди 9 години )
"ТЯ" няма да ви зареже заради нито един от гореспоменатите екземпляри - говоря от позицията на ТЯ. Тези хора са в живота и от дълго време, и то под друга форма, не на гадже...каква е логиката точно когато е решила да е с вас, да тръгне да ви зарязва за някой от тях? :DНо "ТЯ" без съмнение ще ви зареже ако намери човек, който е способен да и даде неща, които вие не и давате...и то с удоволствие! :) Тоест, ако обичате жената до себе си, но системно я държите неудовлетворена от вас и от връзката ви, ако желаниеята и нямат значение за вас, ако я сте груб и я критикувате и ако все не сте готов за следващата крачка и за развитие на връзката - тогава вече сте загазили. Ето тогава, ако се намери някой, който не само ще и даде всичко това, но и ще ИСКА да и го даде, нещо повече - ще изпитва удоволствие да я прави щастлива, ето тогава ТЯ ще ви зареже заради този човек...и няма да има значение дали е най-добрият
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Доврието е много важно.Дори всичко да е така ,ако държи единствено и само на вас,няма място за съмнения.Възможно е
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )