IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо не трябва да се побърквате на тема бившата

30 юли 2014 11 00

Гласувайте му доверие и не се филмирайте излишно

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Думата „бивша“ е като трън в задните части на всяка жена. Когато тя се появи на хоризонта, дамите стават много агресивни, ревниви, настъпателни и раздразнителни. Често обаче за това няма сериозна причина, а е просто защитна реакция или отговор на собствената неувереност.

Вероятно вашият любим ще има ситуации, в които ще се види или ще говори с бившата си. Неговите приятели и семейство също може неволно да я споменават, но това не означава, че вие трябва да откачате всеки път, чувайки името ѝ.

Имайте винаги следното наум:

1. Те са избрали да скъсат, връзката им е в миналото

Партньорът ви е голям мъж и е взел съзнателно решение да остави въпросната жена в миналото. В крайна сметка, той е имал причини да прекрати романса си с нея и във вас е намерил нещо, което иска и за което копнее. Гласувайте му малко доверие и приемете, че той е избрал вас, а тя е останала в миналото.

2. Не крие от вас, че се вижда с бившата

Когато мъжът ви ви казва в очите как е минал денят му и с кого се е виждал, очевидно няма какво да крие. Това е знак, че той приема контактите си с нея като нищо повече от приятелска среща (може да бъде професионална също). Радвайте се, че е искрен и ценете това, че той държи да сте наясно как преминават срещите му с нея.

3. Обича ви

Ако вие сте щастлива с мъжа до себе си и той всеки ден ви показва колко ви обича и ви цени, това означава, че той също е доволен от статуквото и няма да търси любов другаде. Около него със сигурност има и други жени – приятелки, колежки и бивши и макар да общува с тях, той се прибира при вас и ви казва колко ви обича. Останалите дами не са специални в живота му, само вие сте.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимна ( преди 9 години )
Няма такова животно като среща с бившата!! Щом е БИВШ, значи е в миналото и място в настоящето и бъдещето няма! ЗАПЕТАЙКА, ТОЧКА, УДИВИТЕЛНА !!! :))))) Все едно да кажете, че има приятелство между мъж и жена.....дрън дрън..рано или късно винаги някой ще Чупуства нещо
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
със сигурност не е нещо, приятно, но пък понякога се случва... мисля, че си личи, когато между тях все още има нещо, и когато всичко е окончателно приключило!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
M ( преди 9 години )
Дрън-дрън. Срещи с бивши рано или късно довеждат до секс между тях, ние го знаем, вие го знаете, всеки го знае. Бивши между които всичко е приключило нямат повод да се виждат,освен ако не е било мимолетна връзка без голяма любов,само там може да има някакво приятелство, но и то ще е гарнирано с поне флирт!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар