IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 причини защо не можете да си намерите гадже

19 юли 2014 13 10

Жените сами си създават правила, които трябва да нарушават

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето необвързани млади жени се чудят как да привлекат идеалната си половинка и изобщо къде да я открият. В тази своя мисия те без да искат сами си създават правила, които им пречат в изпълнението. Част от дамите искат любов, но от друга страна се плашат да не бъдат наранени. Част от тях искат да бъдат в сериозна връзка, но от друга страна искат да имат свобода.

Всичките тези правила превръщат намирането на партньор в живота в истинско предизвикателство. Вижте кои са основните причини, произтичащи от противоречиви правила, които са в основата на това, все още да сте необвързана:

1. „Искам връзка, но мразя да излизам по срещи.“

Много жени имат този проблем, който доста им пречи в намирането на любовта. Много от необвързаните дами мразят чувството на несигурност/притеснение, което съпътства ходенето по срещи и за това си ограничават възможностите да си намерят гадже. Други дами пък се страхуват да не изживеят поредното разочарование и затова също не откликват на предложенията за срещи на заинтересованите мъже.

2. „Искам свестен мъж, но отказвам да излизам с ниски, дебели, плешиви, безработни и по-ниско образовани от мен мъже.“

Добрите момчета могат да бъдат открити във всякакви форми, размери, нива на доходи и образование. Има свестни мъже, които са високи, стройни и добре образовани, но има и много готини момчета, които имат само диплома за средно образование, но пък в тяхно лице можете да намерите любовта на живота си, така че не ги отхвърляйте.

3. „Искам мъж, който е готов да се ангажира в сериозна връзка с мен веднага, но няма да правя секс с него първия месец.“

Повечето мъже се ангажират с дадена жена, едва след като са правили секс с нея. Сексът е много важен за представителите на силния пол. Това не означава, че жените трябва да спят с мъжа веднага, още на първата среща, но като цяло трябва да са наясно, че не могат да очакват вярност от мъж с когото не са били интимни докрай.

4. „Искам любов, но тя трябва да дойде и да ме намери.“

Е, любовта не може да ви намери, ако вие се криете от нея. Ако никога не излизате по заведения, ако не пробвате онлайн запознанствата, ако не разпитвате приятелите си за техните необвързани познати от мъжки пол и т. н., вие ще си останете сама още дълго време. Намирането на любов донякъде прилича на намирането на работа. Ходите активно „по интервюта“, показвате се в най-добрата си светлина, отворени сте за всякакви нови възможности и предложения... пък ако шансът е на ваша страна, ще откриете човека.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

До Анонимен/на ( преди 9 години )
А аз съм не просто висока, а направо дълга и мисля, че височината не е качество от особено значение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Да бе, аз съм висока и стройна, ей сега ще тръгна да си подбивам самочувствието с някой по-нисък от мен, хайде, хайде, дайте друго обяснение на това защо нямам още гадже. Защото аз знам защо го нямам, ама вие сте съставили статия, от която излезе, че поне половината от населението от женски пол е самотно, а другата половина са неудачници, и само и само да не са сами се съгласяват да жертват нещо от себе си в името на това да намерят сродната душа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
123 ( преди 9 години )
Мда, напълно вярно. Съдя по приятелки, които от години са сами. Стриктно спазват горенаписаните правила и се чудят и маят защо са сами.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
До comp: Всъщност "изказалата се преди теб" намери точноя човек, именно когато спря да търси. ;) От опит ще ти кажа, че когато "търсиш" - попадаш предимно на неподходящи и нещата се случват, някак си, припряно и под напрежение. Иво - на някой като не му дреме, за какво им е на жените да се захващат с него? По-добре да се намери истински, свестен мъж, който би разбрал тези притеснения и му "дреме". ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
иво ( преди 9 години )
Дреме му на някой за притесненията на жените в точка 1.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
comp ( преди 9 години )
Добре са ги посочили причините. Особено третата... Което си личи и от изказалата се преди мен. Получило се е "настъпване по мазола". :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
Последният ми приятел беше на посредствена работа, без кола и започнал да оплешивява. Тогава бях с него не заради външния вид или "опаковката", а защото смятах, че е "добро момче". Е, оказа се пълно ***! :D Добрите момчета идват във всякаква форма, но лишите също! Та, от личен опит, като ще се рискува - по-добре да е с някой привлекателен, образован и добре реализиран в професията, отколкото с някой запуснат и безработен. С 3 също не съм съгласна, но...по-добре да не започвам да разсъждавам по тази тема. Само да кажа, че мисленето на мъжете стил - точка 3, е една от причините за притесненията на жените, споменати в точка 1! :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар