IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво Той се отличава от другите

23 юли 2014 14 24

Нещата, които го правят специален

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ако понякога имате съмнения дали вашият партньор е точният човек за вас, има някои неща, по които може да се убедите, че той наистина е специален. Това са нещата, благодарение на които любимият ви се отличава от другите мъже и които доказват, че той наистина е достоен за вашата любов.

Вие сте истински щастливки, ако имате човек до себе си, който да отговаря на всички или на почти всички от долуизброените критерии.

Ето и кои са най-честите неща, които разграничават господин Правилен от другите мъже:

1. Той знае как да ви направи щастливи.

Ако приятелят ви винаги знае как да ви накара да се усмихнете и да ви вдъхне кураж в трудни моменти, значи той определено печели точка. С него няма как да сте ядосани за дълго, защото умее да ви успокоява и да ви кара да се чувствате отново спокойни. Една от най-големите дарби на господин Специален обаче е способността му да ви накара да бъдете по-щастливи, отколкото някога сте били преди това. Сякаш е магьосник, чийто основен трик е да работи за вашето щастие.

2. Имате силна връзка помежду си.

Разбира се, има много хора, на които държите и за които ви е грижа. Ако някой ваш близък приятел се разстрои, вие ще искате да го накарате да се почувства по-добре. Ако вашият любим обаче е тъжен, вие ще страдате също, както и той. Връзката помежду ви е толкова силна, че сякаш чувствате едни и същи емоции.

3. Той има магическа памет.

Той си спомня всичко за вас, без значение кога се е случило и колко е било незначително. Специалният мъж ще помни с какво сте били облечени на първата среща и кой филм сте гледали за пръв път заедно.

4. Той ви разбира.

Когато се шегувате добронамерено с него, той никога не би ви се разсърдил. Освен това този мъж ви познава толкова добре, че е наясно с начина, по който мислите и реагирате като цяло. Той разбира вашата същност и понякога няма нужда да казвате нещо, защото той разкодира всичко само по вашето изражение или поглед.

5. Той знае как да води балансиран живот.

Правилният мъж за вас знае кога да ви остави намира и кога да ви обсеби с любов. Той е наясно, че вие сте достатъчно независими, за да се грижите за себе си, но винаги е насреща, когато имате нужда от помощ. По някакъв начин той успява да намери точния баланс, за да ви направи щастливи.

6. Химията помежду ви е силна.

Когато той се приближи до вас или ви целуне, това е различно от всичко, което някога сте изпитвали. Дори когато просто седите един до друг, вие сте привлечени от вашия любим. Освен това вие се чувствате толкова комфортно в неговата компания, че не се страхувате да бъдете себе си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Сисс ( преди 9 години )
Всичко това той го прави ! Щастлива съм,че той е до мен ... това ми стига :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )