IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете, които не може да имате

25 юли 2014 14 32

Не и за сериозна връзка

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Не е тайна, че всеки иска забранения плод. По тази причина дамите често си падат по неподходящи мъже, които не могат да им дадат това, което искат. Има господа, които просто са с различни приоритети, имат свои виждания и не са готови да се отдадат на една жена.

С тях може да имате невинни флиртове и афери, но не очаквайте нещо сериозно и завинаги.

Ето и кои са те:

Лошото момче

От всички типове мъже, този е най-неустоим. Някои не са толкова лоши, на колкото се правят. Всеизвестен факт е, че техните очи шарят, трудно се задоволяват с една жена, а като се добави и бурният им темперамент (или дистанцираността и нежеланието им за комуникация) една нормална връзка става просто илюзия.

Жененият мъж

Каквото и да ви говори, вие си оставате любовница. Той няма да ви посвети цялото си време, следователно вие никога няма да сте негов приоритет. Освен това се замислете – веднъж е изневерил на нея, следователно няма как да бъде верен и на вас.

Дистанцираният любовник

Има мъже, които просто обичат да са по-дистанцирани, дори когато това не е наложено от реална дистанция. Те просто не обичат да се отдават на чувствата си и не ги показват. Това от своя страна ще ви кара постоянно да се питате: „Обича ли ме?”, което си е истински мазохизъм.

Ако дистанцията е физическа, а не емоционална, връзката ви отново ще бъде изправена пред огромни предизвикателства. Каквото и да ви говорят хората, очи, които не се виждат, се забравят. А когато той не ви е под ръка, съмненията няма да ви напускат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

simpatico ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )