IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Типовете двойки с предизвестен край

6 август 2014 14 27

Или в какво да не превръщате връзката си

Джъстин и Селена се събираха и разделяха постоянно; Снимка: Splash News

Джъстин и Селена се събираха и разделяха постоянно; Снимка: Splash News

Обикновено, когато хората започват да се срещат, те не обмислят годишнината от своята златна сватба. Те се харесват, приятно им е един с друг и просто оставят нещата да се случват от само себе си.

Естествено, това не означава, че хората дори подсъзнателно не желаят да намерят човек, с когото да прекарат целия си живот заедно или поне някаква дълга част от него.

Има обаче така наречените типове двойки с предизвестен край. Това са партньорите, които се държат по определен начин, подсказващ, че определено жената няма да се види в бяло – поне не с този мъж.

Някои от признаците на лошите двойки се познават лесно и включват различни аспекти от неправилното поведение – от инфантилност до постоянни скандали.

Ето и кои са типовете двойки, които със сигурност няма да завършат с „хепи енд“:

1. Вманиачените по текстовата комуникация.

 Това са тези партньори, които могат да си изпращат съобщения през целия ден и цялата нощ, вместо да вдигнат телефона и да си говорят. Те се виждат по-рядко от обичайното и някои от тях дори не знаят какъв цвят са очите на партньора им (за сметка на неговите профилни снимки). Обикновено подобен тип „връзки“ се получават заради твърде запалените хора по технологията, които в повечето случаи са и по-малки на години.

2. Отчаяни и зависими.

Това са от тези двойки, които не са в състояние да отидат дори до хладилника, ако не се държат за ръце. Те разчитат за всичко един на друг и изпитват истинско мъчение, ако са разделени дори за един ден. Партньорите в подобна връзка не обичат да бъдат сами и постоянно търсят някой, който да бъде до тях. Когато първоначалната магия на привличането премине, обикновено нещата не завършват добре.


3. Парадиращите в социалните мрежи.

Хубаво е човек да е влюбен и обичащ, но това са съкровени чувства, с които не бива да се прекалява. Има определен тип двойки, които не спират да парадират със своята връзка в социалните мрежи. Те публикуват общи снимки – как се целуват, какво са си поръчали на бара, как гледат филм заедно и т.н. Всичко това върви в комплект с постоянни обяснения в любов и определени прочувствени емотикони. Тъжната истина е, че тези хора сякаш предпочитат другите да знаят колко много се обичат, вместо наистина да си го показват взаимно.

4. Постоянно каращите се.

Споровете и скандалите могат да имат положителен ефект върху една връзка, но само понякога. В повечето случаи те са една от причините нещата във връзката да се усложняват все повече и партньорите да се отказват дори от опити за комуникация. Двойките, които постоянно се карат, вероятно имат непреодолими различия, които не могат да решат. В един момент тези различия ще надделеят и ще сложат финална точка на любовните отношения, тъй като постоянните спорове и скандали омръзват и не водят до нищо добро.

5. Партньорите, които постоянно се карат и се събират отново.

Хората в подобни връзки се обичат много, но и не могат да съберат животите си в едни общ. Те правят непрестанни опити да бъдат заедно и по тази причина след всяка раздяла искат да опитат отново, защото този път ще бъде "различно". Но така и не успяват да го направят различно. Истинският край на подобен тип връзки идва в момента, в който любовта намалее или някой от партньорите се осъзнае.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари