IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато с най-добрата ви приятелка си падате по един мъж

21 август 2014 14 00

Не започвайте състезание, защото това ще провали отношенията ви

Снимка: оutnow.ch

Снимка: оutnow.ch

Приятелките винаги си обещават помежду им да не застава някой мъж. И все пак съдбата играе коварни номера и това може да ви се случи. Когато вашата близка дружка се влюби в обекта на вашите желания, има голям шанс приятелството ви да преживее сериозна криза.

Ето и какво да направите, ако изпаднете в подобно положение:

Наблюдавайте и двамата

Следете рeакциите на мъжа, когато сте двете заедно. Важно е не само какво казва, а и какво издава езикът на тялото. Така ще разберете дали той си пада по нея или по вас. Анализирайте своята приятелка, за да установите доколко и тя е хлътнала по въпросното момче/мъж.

Направете му проверка

Опитайте се да разберете повече за него. Дали е плейбой, сериен сваляч или добро момче? Това ще ви помогне да прецените дали той си заслужава да се скарате с нея заради него. Помислете дали той пасва повече на вас или на вашата приятелка.

Направете сравнителен анализ

Опитайте се да си представите какво би било да имате връзка с него. Съвпадат ли хобитата и интересите му с вашите. Кои черти в него харесате и кои не. В случай, че има сериозно разминаване помежду ви, по-добре се отдръпнете.

Говорете с приятелката си

Съберете кураж и застанете очи в очи с нея, поставяйки въпроса на масата. Вижте доколко тя е надъхана да се бори за момчето и дали усеща някакви угризения, че го иска, макар че и вие го искате. Важно е да бъдете честни с нея и да разберете доколко тя ви е истинска приятелка по реакциите и думите ѝ, особено ако той още не е показал предпочитанията си и имате равен шанс.

Опитайте да спасите приятелството си

Не забравяйте, че тя е била до вас много по-отдавна и ви е подкрепяла в трудни мигове. Дори да не е готова да се откаже от увлечението си, това не означава, че тя не ви обича и не ви е истинска приятелка. В крайна сметка никой не заповядва на сърцето си. В случай, че и двете сте наясно, че го харесвате, не превръщайте спечелването му в състезание помежду ви.

Оставете го той да реши

Най-логичното решение е да не разваляте приятелството си, тъй като крайният резултат е в ръце на мъжа. Ако той харесва нея, няма за какво да ѝ се сърдите и обратното. Приемете решението му с достойнство.

Не позволявайте ревността да ви завладее

Дори да ви е най-добрата приятелка, шансът да ревнувате от нея е много голям. И все пак изборът е бил негов и щом чувствата им са споделени, това означава, че не е правилното момче за вас. Не я съдете, че е намерила щастие там, където вие не сте могли.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари