IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 битки с любимата, които вече сте загубили

24 август 2014 12 00

По-добре не ги започвайте!

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Връзките са прекрасно нещо, но понякога има проблеми дори и в Рая. Казват, че сексът за сдобряване е страхотен, но за да се стигне до него, скандалът трябва все пак да не минава някои граници.

Ето и в кои случаи е по-добре да си замълчите и да не забравяте, че „Жената винаги е права!”:

1.Бъди честен

„Бъди честен. Мислиш ли, че съм напълняла?”

„Може би малко!”

„Какво?”

„Каза да бъда честен…”

Истината е, че когато жените настояват за откровеност, те всъщност искат да ги излъжете. Особено, когато става въпрос за теглото, задните ѝ части, родителите ѝ.

2. Защо я заглеждаш?

Дори да не сте огледали отгоре до долу жената, която е минала покрай вас, дори да не сте мръднали погледа си от лицето на вашата половинка, започне ли да настоява, че умствено ѝ изневерявате, по-добре не се оправдавайте. Няма да спечелите! И колкото повече протестирате, толкова по-зле ще става.

3.Скандал в стил „ Знам какво си мислиш!”

„Нямах предвид това, когато казах, че не искам да празнуваме нашата годишнина!” Щом вече се оправдавате, значи сте в губеща позиция в спора.

4.Скандал от типа: „Хванах те да гледаш порно!”

Рано или късно мъжете винаги са хващани от половинките си да зяпат порно и това няма да се промени. Не се оправдавайте и не я карайте да гледа с вас. Изчакайте я мълчаливо да си изчете конското.

5.Флиртаджийските коментари във Facebook

Ако тя ви подхване на тази тема, каквото и да кажете, ще е срещу вас. И почти сигурно няма да има секс за сдобряване, така че по-добре изтрийте закачливите коментари.

6.Снимка на бившата в телефона ви

О, това е огромна грешка. Снимката може да е отпреди 10 години и на нея да е любимото ви куче, което вече е починало, но това няма да подобри положението. Или сложете парола на мобилното устройство или заличете всичко от миналото си в него.

7. Наистина ли предпочиташ да излизаш с приятелите си, вместо да останеш с мен?

Може би е по-добре да имате дефиниран ден за мъжки вечери, за да не се налага да водите този разговор и да се молите за малко свобода. Половинката ви няма да прояви разбиране, щом изобщо се е стигнало до спор по темата от вида "коя компания предпочитате".

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Blue ( преди 9 години )
Хайде, хайде. :D За повечето от тези неща, за да се е стигнало до спор - значи мъжът е виновен за нещо, така или иначе. Една жена няма против да излиза гаджето и с приятелите си, но за да се стигне до спор за това - трябва гаджето доста да я е игнорирало. Ако обръщате досатъчно внимание на "половинките" си и те са удовлетворени, изобщо няма да се чудят дали предпочитате тяхната компания, или тази на приятелите...защото просто ще знаят. За снимката на бившата, също - няма място снимка на бившата в телефона ви, ако си имате приятелка...не очаквайте, че тя няма да се почувства зле от това, пък дори и да е "разбираща" и да не започне спор. Снимки "на кучето си" сигурно имате хиляди други, без бившата. И аз пазя някои снимки от миналото си, с бивши и т.н....но те не са в телефона (който е част от ежедневието ми), а са затънтени по архивите. Мъж, на който може да се вярва - няма да си позволи такава глупост...нито пък флитраджийски номера. Едно е приятелски закачки и шеги...друго е да флиртуваш (и то публично, което унижава гаджето ти). ;)Като цяло, когато си във връзка с някой - трябва да печелиш доверието му/и...това е твоя работа. Ако с действията си допъснеш недоверие, което да доведе до спор...не можеш да обвиняваш друг, освен себе си. За това и ако сте позволили да се стигне до такъв спор - вече сте изгубили. Може и да не изгубите спора, но със сигурност започвате да губите жената до себе си. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
От това излиза,че мъжа не трябва да говори с жена си.Може би само да мило,права си мила... И после мъжете защо изневерявали.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Леле, тука описахте една много зла и закостеняла жена ... кой ли пък луд ще се върже с такова чудо?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар