IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че не трябва да вярвате на своя приятел

16 август 2014 14 20

Погледнете на ситуацията обективно и не се заблуждавайте

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Доверието е една от основите на здравата връзка. То е от огромно значение в отношенията между която и да е двойка. Ако в началото то се „подарява“ по подразбиране, то с течение на времето всеки партньор трябва да си го заслужи и да покаже на половинката си, че трябва да му вярва.

Разбира се, не е лошо да си имате едно наум и в началото на всяка връзка, защото може би опитът ви е научил, че не всеки човек заслужава да му се доверите.

Ако отскоро се виждате с някой нов мъж и все още не сте сигурни, че трябва да му вярвате, има няколко знаци, които определено ще ви помогнат да вземете решение.

Ето и кои са признаците, подсказващи, че не трябвате да вярвате на своя приятел:

1. Той говори по телефона в друга стая.

Един от най-очевидните признаци, че нещо не е наред, е фактът, че гаджето ви винаги говори по телефона в другата стая. Ако всеки път щом телефонът изввъни, той става и излиза от стаята, за да не го чувате, значи определено крие нещо от вас. Може би има някои разговори, които трябва да проведе насаме, но това със сигурност не се отнася за всички.

2. Той винаги работи до късно.

Разбира се, има много хора, които работят до късно, защото работата им го налага или просто, защото искат да се докажат повече на работното място. Ако вашият приятел обаче всеки път ви казва, че е работил до късно и затова не сте се видели, това трябва да ви говори, че той не е искрен с вас. Все пак, ако той иска да бъде с вас, ще пренебрегне своята работа, независимо колко е отдаден на нея. Ако пък изобщо не го смятате за работохолик и въпреки това по думите му той работи през ден до късно – значи трябва да се включи предупредителният сигнал.


3. Минава малко време преди да отговаря на съобщенията ви.

Всеки човек има моменти, в които не е удобно да пише съобщения. Но по принцип правилото гласи, че когато има желание – има и начин. Така че трябва да внимавате, ако вашият приятел се бави с отговорите – това означава, че просто не сте един от неговите приоритети. Още по-показателно е, ако не ви вдига и ви звъни чак след няколко часа.

4. Неговите съобщения изглеждат твърде общи.

 Ако вашият „приятел“ се опитва да балансира между много жени, то това ще си проличи по неговите съобщения. Обикновено те са много общи, сякаш могат да паснат за всяка една жена. В тях няма нищо по-лично, което да говори именно на вас. Обикновено мъжът използва обръщения като „бейби“, „скъпа“, „маци“ и прочие. Все пак така е по-лесно, а и би било кофти да обърка имената!

5. Той не споделя.

Обикновено партньорите си споделят, дори понякога малко досадни неща. Кой къде е ходил, с кого се е видял, как е минал работният ден и т.н. Ако вашият приятел обаче не е особено разговорлив и вие нямате идея какво точно прави през времето, когато не се виждате – значи има неща, за които не бива да ознавате.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари