IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забравете тези навици, когато сте във връзка

30 август 2014 14 00

Животът ви няма да пострада от липсата им

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Вярно е, че когато човек е във връзка, той се променя, но и се старае да остане себе си. Възможно е да постигнете и двете като просто се напаснете с половинката си и направите някои малки компромиси, които да не са във ваш ущърб. Сред тях са и някои навици, типични за необвързаните жени.

Ако ги премахнете, животът ви със сигурност няма да пострада, така че не губете време:

Отлагатe алармата по няколко пъти сутрин, защото ви е трудно да станете

Не е нужно да будите половинката си, защото ви е трудно да ставате сутрин. Експертът по връзки М. Раян съветва да си поставите бележка до часовника, на която пише: „Искам връзката ми да е щастлива, повече отколкото искам да спя”. Тя трябва да ви мотивира да се справите със сутрешната сънливост.

Често каните гости в последния момент през уикенда

Вече сте двама, така че хубаво да предупредите любимия, ако ще имате гости. Може да не му е до това, а може и да е имал други планове, които включват романтика и уединение с вас. Говорете с него преди да си викате гости.

Декорирате стаите на дома си, както решите

Мъжът ви едва ли ще бъде щастлив, ако един ден се прибере и види че тоалетната е в ярко розово. Все пак това е и неговото жилище и е време за компромис. Ако искате женски и цветен кът, обсъдете с кое и двамата сте ок.

Задължително присъствате на всеки семеен празник

Когато сте във връзка почти се сдобивате с втори чифт родители – потенциалните свекър и свекърва, така че ще трябва да посещавате и тях по празниците.

Разказвате на приятелките си какво се случва в спалнята ви

Преди може и да е било забавно да клюкарите за различните мъже. Но сега никой не иска да слуша за секса с гаджето, с което сте заедно от 5 години. По-добре си трайте и коментирайте забежките на другите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари