IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво не трябва да грешите отново

22 септември 2014 14 00

За нещата от любовния живот на една жена

Кадър от филма "The Heartbreak Kid"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "The Heartbreak Kid"; Снимка: outnow.ch

Грешките са нещо лошо и нещо хубаво едновременно. Макар че много пъти заради тях страдаме, те ни дават невероятния шанс да научим нещо и да живеем живота си по един по-добър и правилен начин. Това е труден начин за израстване, но всеки минава през него.

Разбира се, няма как да се предпазите от грешките. Те са спътник през целия ви живот. Това, което можете да направите обаче е, да не допускате едни и същи грешки отново и отново. Защото това вече граничи с глупостта, нехайството или и с двете.

Жените са способни да грешат за много неща. От жизненоважни въпроси, които повлияват на целия им живот до дребни детайли, които също биха се отразили зле на тяхното ежедневие.

Ето и кои са грешките, които не бива да повтаряте в любовен план:

1. Да планирате почивка на прекалено ранен етап от отношенията ви. Ако отскоро се виждате с някой мъж, това не бива да ви кара да мечтаете за общо бъдеще с него. Дори това бъдеще да бъде само след няколко месеца. Не планирайте почивка, на която има голяма вероятност да отидете. В един момент се оказвате с купен билет и запазена „половин“ стая в Италия. Какви са вариантите, освен да ги изгубите?

2. Да изпращате голи снимки. След наскоро разразилия се скандал с голите снимки на известни жени, нужно ли е убеждение, че с това шега не бива. Да изпращате своето голо тяло на мъже, които харесвате, но не познавате много добре, изобщо не звучи като добър план. Всъщност вие нямате гаранция, дори да се отнася до сериозното ви гадже (все пак след раздяла хората се озлобяват), какво остава за другите. Това, което може да си позволите, е да изпратите снимка и много скоро след това да вземете телефона на мъжа и да я изтриете.

3. Да казвате на родителите си за него. Не въвличайте даден мъж в живота и представата на вашите родители, преди да сте сигурни, че той ще се задържи във вашия живот. Безсмислено е. Ще разочаровате майка си и баща си, както и рискувате да се чувствате неловко всеки път, когато те питат за него.

4. Да пренебрегвате приятелите си заради него. Те са били там преди него и има голяма вероятност да бъдат до вас и след него. Ето защо не бива да игнорирате близките си хора в името на любов, която не знаете как ще се развие.

5. Да ровите в телефона му. Ако търсите нещо, което няма да ви хареса, има голяма вероятност да го намерите. Спестете си ядосването и излишните драми. Приемете, че всеки човек има свое лично пространство, в което не трябва да се бъркате. Особено ако сте на доста ранен етап от отношенията си.

6. Да ставате финансово зависими от него. По този начин вие се превръщате в абсолютно зависима личност. Ако вече не го обичате, ако разберете, че ви изневерява – можете ли да си тръгнете, ако зависите от него?

7. Да казвате на хората, че сте срещнали Единствения. Не избързвайте. Иначе рискувате да бъдете жената с много „единствени“.

8. Да изгубите своята независимост. Не жертвайте това, което сте и това, което ви харесва, само заради някой мъж. Никой човек не бива да очаква подобно нещо от вас. Хората трябва да ви ценят за това кои сте, а не какви сте в двойката.

9. Да повярвате на лъжите му. Един път не ви ли е достатъчен или искате да си го причинявате отново?

10. Да игнорирате инстинктите си. Понякога жените могат да имат наистина силно развита интуиция. Ако усещате, че някой мъж не е подходящ за вас, но въпреки това го харесвате много, най-добре преборете себе си и отстъпете. Или пък „влезте в играта“ и след това си понесете последствията.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари