IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 разгадани мистерии относно вашата половинка

23 септември 2014 14 46

Ето и как да действате в подобни ситуации

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

И цял живот не стига на един мъж да разбере всичко за половинката си, най-вече как работи мозъкът ѝ. Тъкмо си мислите, че сте открили логиката за някое нейно действие и тя ви изненадва с нещо ново.

Няма как да обхванем целия диапазон на женската психика, но пък ви даваме 5 отговора на конкретни ситуации:

Мистерия 1: Тя се държи с един човек по коренно различни начини. Най-добрата ѝ приятелка може да се превърне в най-големия ѝ враг в рамките на 48 часа. А след 72 часа отново да си разделят дори кафето.

Как работи мозъкът ѝ: Жените общуват повече от мъжете. Те са и по-емоционални, така че тя със сигурност се кара и сдобрява с хората повече от вас.

Какво да правите: Когато тя има проблеми с приятелките си, чакайте сама да ви разкаже и се опитайте да слушате, а не да съветвате. В противен случай може да кажете нещо, което после да използва срещу вас, когато се сдобри с другото момиче.

Мистерия 2: Самочувствието ѝ е като влакче на ужасите, активирано от модните тенденции. Може да прочете нещо и в следващия момент да ви реве на рамото, че е дебела.

Как работи мозъкът ѝ: В момента, в който тя е станала достатъчно голяма да казва „Аз искам“, се превръща в марионетка на маркетинга и рекламата. В момента, в който види нещо, тя истински се разстройва, ако не отговаря на критериите му, но след час-два емоциите ѝ влизат в норма.

Какво да правите: Веднага извадете тежката артилерия комплименти! Кажете ѝ, че тя никога не може да бъде дебела и че вие обожавате всеки сантиметър в тялото ѝ. Окуражете я да се облича с каквото и както харесва, защото за вас тя е божествена във всичко.

Мистерия 3: Освирепява от глад и иска всичко на момента!

Как работи мозъкът ѝ: Жените са управлявани от хормоните си и в някои дни на месеца, в организма им настъпва тотален хаос и те действат на първичен импулс.

Какво да правите: Не спорете. Използвайте възможността да се превърнете в неин герой като бързо ѝ осигурите сладоледа, шоколада или каквото там иска.

Мистерия 4: Тя клонира дрехите си (купува си такива, които са почти еднакви с други, които вече притежава)

Как мисли тя:

Тя: Как изглеждам с тази?

Вие: Нямаш ли вече същата?

Последиците: Отправя ви един безкраен укорителен поглед и после ви изнася лекция за това как новата е с 2 % повече памук, дълга е с 1 см повече и си отива със следващите дънки, които ще си купи след малко.

Какво да правите: Никога не задавайте гореспоменатия въпрос. Отговаряйте ѝ просто с една дума – „Страхотно!”. Освен това вече знаете какво да ѝ купите за следващия празник.

Мистерия 5: Тя взима решение часове наред. Изхвърлянето на едни дънки например, може да трае ден.

Как работи мозъкът ѝ: Жените мислят постоянно и то за много неща. Тя може и да е взела решение, но после започва да обмисля всичките му аспекти, оттам се пренася мислено към съвсем друга тема и т. н. и т. н.

Какво да правите: Вземете успокоително и бройте до 1000.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

M ( преди 9 години )
Даа жените само са марионетки жертва на рекламата. Толко са ***, колкото никой друг....Дано тия *** статии не се превърнат в наръчник на употреба на жената, защото само може да влошат положението.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Как пък един от съветите не беше "Тръгнете си и й кажете като се осъзнае да ви звънне" :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар