IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайни, които жените ревниво пазят

1 октомври 2014 13 50

Какво дамите предпочитат да запазят за себе си

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато налице е истинска любов, партньорите би трябвало да могат да си казват всичко. На теория е така, но практиката показва друго. Докато сериозните лъжи са абсолютно недопустими, то прикриването на определена информация не трябва да се приема толкова осъдително. Обикновено жените и мъжете прикриват неща, които смятат за не толкова важни, но които знаят, че няма да се харесат на половинката им.

Ако влезете в главата на средностатистическата жена, ще откриете тези тайни, които тя умело пази от своя любим:

1. Най-добрият му приятел е много секси. Защо този факт трябва да остане неизказан? По простата причина, че гаджето на жената най-вероятно е напълно наясно, че приятелят му изглежда добре. Все пак двамата са излизали в заведения, където си личи, когато добре изглеждащ мъж привлича женските погледи. Всеки мъж обаче иска да знае, че жената до него е заинтересована само или най-вече от него. По тази причина много дами спестяват на половинките си своите класации „кой е най-секси“.

2. Тя следи бившата на гаджето си във Facebook. Това не е нещо, с което която и да е жена, се гордее. Това е проява на слабост и донякъде на несигурност. Никоя дама не иска да изглежда така в очите на любимия си – тя иска той да я мисли за самоуверена и секси. А и самата идея за следене е малко психо, макар че кой ли не го е правил?

3. Най-добрият секс, който някога е правила. Ако този секс не е със сегашното ѝ гадже, нормално е една жена да си мълчи по този въпрос. Все пак тя не иска да комплексира или пък да озлобява партньора си.

4. Мрази любимата му тениска. А той толкова обича да я носи! За него тя има сантиментална стойност и е от онези дрехи, които човек пази години наред. В този случай жената просто не желае да наранява чувствата на своята половинка и упорито мълчи по отношение на модните му прегрешения.

5. Не харесва най-добрия му приятел. Освен ако няма много основателна причина да мисли по този начин, една жена знае, че това определено няма да свърши добре. Никога не е добра идея човек да бъде подлаган на избора „приятелят или гаджето“.

6. Някакъв мъж я е свалял, но тя не му е дала номера си. Това не означава нищо за жената – може би поредният досадник. Тя обаче не желае да казва това на гаджето си, тъй като не иска да го кара да ревнува без причина и да си създава главоболия. Освен това мъжете са склонни да разбират подобни истории по много различен начин – че жените търсят благодарност, че са останали „верни“, че се „подмазват“, че нарочно ги карат да ревнуват и какво ли още не.

7. Онзи път, когато излъга, че е получила оргазъм. Жената е наясно, че с преструвки никой нищо не печели, но е факт, че вече го е направила. Тя не иска да влошава положението, ето защо предпочита да си замълчи за този случай.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
А, забравили сте най-важната тайна, а именно цената на новата ми чанта/обувки. Никоя жена не иска мъжът до нея да знае колко пари е дала за чанта или колко за нова прическа. Това си е лично нейна работа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар