IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 знака, че излизате с психопат

24 октомври 2014 15 00

Забележите ли и един от тях, бягайте бързо

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много често жените не правят разлика между обсебения любовник и истинския психопат. В началото може и да сте щастливи, че мъжът до вас ви посвещава цялото си внимание, но след месеци това ще се превърне в капан, от който няма да може да се измъкнете.

Ето и 4 знака, които ще ви помогнат да разберете дали излизате с психопат или просто прекалено ревнив влюбен мъж:

Липса на емпатия

Ако вашият приятел не показва никаква емоция освен обсебеността си към вас, трябва да внимавате. Липсата на основни чувства като емпатия са знак, че може би не сте се спрели на нормален мъж.

Лъже постоянно

Ако постоянно ви повтаря, че трябва да бъдете откровена и честна, но той ви лъже постоянно, започнете по-сериозни наблюдения над поведението му. Един от издайническите знаци на психопатите са патологичните им лъжи.

Липса на съвест

Човек без съвест може да бъде доста опасен. Това означава, че не изпитва вина за абсолютно нищо и се чувства безнаказан. Ако мъжът до вас няма съвест, по-добре бързо бягайте от тази връзка.

Притежава садистичен хумор

Повишено внимание! Ако той се забавлява и смята за смешни неща, които за повечето хора са възмутителни и ужасяващи, вие 100 % си имате работа със психопат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

TRojka Ahilowa ( преди 9 години )
До !?: ти си психопат - хората вече изобщо не се женят, за разводи бръщолеви : )))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
!? ( преди 9 години )
Не е задължително да е психопат!Подобно държане имат деца на разведени родители,те са неориентирани в човешките взаимоотношения,липсва им ценностна система,и са объркани!Те просто не знаят какво да правят с другите хора!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
acca ,нямал си си работа с психопати,затова мислиш така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
някои ( преди 9 години )
Статията е много добра и вярна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
az ( преди 9 години )
acca ( преди 9 години )