IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Различните етикети на съвременната връзка

3 октомври 2014 13 20

Как бихте определили вашата?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Преди години връзката между мъжа и жената е преминавала през три етапа – гадже, годеник и съпруг. В днешно време отношенията на двама души от различни полове могат да бъдат описани с много повече определения, разкриващи различни нюанси от тях.

Например:

Приятели с екстри

Едва ли има човек, който да не е наясно какво се крие зад този „термин“ и все пак ще го обясним – мъж и жена с чисто приятелски отношения, които от време на време правят секс заедно без ангажименти с идеята никой да не се влюбва в другия (което е почти невъзможно!).

На повикване

Най-често този термин се използва за жени. При тази връзка мъжът (жената) има в живота си човек, на когото звъни когато му/ѝ скимне единствено за секс, знаейки, че ще го получи, когато той/тя иска.

Секс за една вечер

Връзката тип „на повикване“ обикновено започва точно по този начин. Двама души са привлечени сексуално и не задълбават в личността и опознаването, а веднага скачат в леглото. Това може да бъде еднократно, с което и двамата са наясно, но ако им хареса, може да прерасне във връзка „на повикване“, в „ексклузивна връзка“, в „приятелство с екстри“ и т. н.

Сложно е

Този термин обикновено се вижда в социалните мрежи. Това означава, че единият не е сигурен в какви отношения е с другия и чака той да се изкаже официално по темата.

Ексклузивна връзка

В този случай двамата са решили да бъдат моногамни и да не си изневеряват. Те правят секс и са посветени само един на друг.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари