IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да я свалите евтино?

16 октомври 2014 12 31

Започнете с по-голям бакшиш

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Мъжете често смятат, че за да направят добро впечатление и да свалят една жена, трябва да се охарчат. Да, дамите се чувстват поласкани, когато ги черпят и им правят подаръци, но финансовата страна на нещата е малко надценена.

Ново проучване показва, че с един приличен бакшиш, мъжът може да направи доста добро впечатление. Оказва се, че 50 % от представителите на силния пол дават по-голям бакшиш, когато са в компанията на красива жена. Госпожиците също са по-щедри, когато искат да провокират нечий интерес.

Авторката на „Направете място за любовта“ Мелиса Звангер твърди, че бакшишът е свързан със сексуалността – той е като феромон, който увеличава атрактивността на мъжа пред жената, тъй като размерът му ѝ показва, че е надежден и солиден и може да издържа дома. По нейни думи, когато един господин е финансово подсигурен, то той излъчва и сексуална мощ.

„Говорим за символика, не става въпрос конкретно за парите. Това е демонстрация, която дори алфа-жените ще намерят за привлекателна“, обяснява Звангер.

И все пак специалистката предупреждава, че не е нужно да удвоявате бакшиша, за да спечелите вниманието на една жена. Има и по-лесни и евтини трикове. „Уважавайте личното ѝ пространство, накарайте я да се чувства сигурна и спокойна. Ако се погрижите за комфорта ѝ, ще станете доста по-секси в нейните очи“, съветва дамата. „Купете ѝ роза и се погрижете да е удовлетворена в леглото. Това също работи много във ваша полза“, допълва Мелиса.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

ГОЧО ( преди 9 години )
Какви бакшиши, какви 5 лева... По морето има толкова *** от собствените си мъже, лични и в тяхната държава, рускини, украинки и т.н. представителки на нежния пол от бившите съветски републики, че няма как да се справиш само с един ***... а те за пари ми говорят!?! Стига с тия преводи от чужди медии, това не е реалността в БГ!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
кочо ( преди 9 години )
НАЙ-ЕВТИНИЯ НАЧИН ДА СВАЛИШ ЕДНА ЖЕНА Е 50 СМ ВИНКЕЛ...И ДОКАТО Е ТОПЛА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ ОТ ТОВА КОЕТО Е ОСТАНАЛО..ТЪКМО НЯМА ДА ТИ ДРЪНКА ГЛУПОСТИ НА ГЛАВАТА..СТАВА И С ПАРИ НО КОЛКОТО И ДА СА ВСЕ ЩЕ СВЪРШАТ НЯКОГА..ТАКА ПОДХОЖДА ЗУРЛЮ БИДОНЯ ПЕЕВСКИ..МОЖЕ И ДА СИ ЛИЦЕ ДЕТО И МАЙКА НЕ ХАРЕСВА НО С КИНТИ СТАВАШ..НО ВСЕ ПАК... НАЙ СИГУРНО И ЕВТИНО Е ВИНКЕЛА СКЪПИ ГОСПОЖИЦИ..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар