IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво забелязват жените у мъжа при първия „прочит“

18 октомври 2014 11 29

Ако искате да я впечатлите, покрийте следните точки

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Първото впечатление е много важно за пола, но има сериозни разлики в какво мъжете и жените гледат при ново запознанство.

Докато господата често забиват поглед в „очите“ и задните части на нежния пол, дамите имат по-сериозни изисквания.

Ето и какво първо забелязват те и им прави впечатление:

Визията

Разбира се, че тя е важна, защото от нея до голяма степен зависи чисто сексуалното привличане. Към нея спада и добрата хигиена, към която жените са особено взискателни. За тях е важно мъжът отсреща да е положил някакво усилие да изглежда чист и спретнат. И дори да не е облечен по последна мода, все пак цветовете, десените и самите дрехи трябва да си подхождат и да не дразнят окото.

Мъже, не забравяйте да обърнете внимание на дъха, зъбите, косата, ноктите и брадата си!

Увереност

Няма нищо по-секси от един уверен мъж, който знае какво иска и как да го получи. Тази черта от характера действа като истински афродизиак за жената и тя автоматично е привлечена към него, слагайки му мислено епитета „алфа“ или „мъжкар“. Уверените мъже вдъхват леко напрежение и карат дамите да се стараят да се харесат и да размърдат мозъка си. За тях общуването с този тип се явява един вид предизвикателство, което те на всяка цена искат да преодолеят.

Комуникация

Увереният мъж може да води всякакви разговори и жените не трябва да се притесняват от неловко мълчание или потенциалната опасност да се правят на водещи, които задават въпрос след въпрос, за да запълнят мълчаливите дупки.

Чувство за хумор

Почти всички статистики показват, че нежният пол оценява дълбоко чувството за хумор и го търси у всеки мъж. Колкото по-голямо, толкова по-добре.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Krasimira Romeova Kr ( преди 8 години )
Vsichki iskame edno i sushto v protivopolojniq pol! Sushtestvo, koeto da ni pasva! Vseki si ima kriterii i da si gi sledva! Dali e zadnik, pogled...Koi kakvoto iska! Na pazara ima vsqkakvi maimuni :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лично аз се радвам д ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
Анонимна ( преди 9 години )
Според мен статията не представя мъжете като "слабоумни ***". Всички мъже го правят ако са впечатлени от дадена жена. Някои даже са се усъвършенснвали и не се забелязва толкова. Няма нищо лошо, и жените го правим. Лично на мен всичко изброено ми прави впечатление .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Сега вместо да представяте всички мъже като някакви слабоумни ***, които нямат мисъл в главата си, а гледат само в очите и задните части на жената, довършете тази статия с изискванията на един мъж към жените, защото едва ли мислите,че всички мъже са тези ***,които сте представили в тази клиширана статия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар