IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които мъжете не понасят у жените

19 октомври 2014 15 00

Те са постоянна причина за конфликти, а понякога и за раздели

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Противоположностите се привличат, но всичко си има някакви граници. Жените притежават куп качества и черти на характера, които до ден-днешен остават загадка за силния пол. Някои от господата успяват да игнорират и преодолеят, други така и не спират да ги дразнят.

Ето и какво той не понася:

Тайните трикове за красота, които в даден момент не са тайни

Сутиени с огромни подплънки, тонове екстеншъни, пърхащи мигли, мислите ли че това е секси? Може би отдалече „да“. Веднъж ще го излъжете, но когато излезете от банята по хавлия, той ще се почувства много прецакан.

Женските кодове

Жените умеят да комуникират на различни нива. И когато той се окаже в компанията на две жени, които въртят очи по особен начин и говорят с недомлъвки, но видимо се разбират, неминуемо ще се подразни.

Статуси и постове

В женската природа е дълбоко залегнало клюкарството, хвалбата, споделянето, парадирането. Всичко това намира огромно място в социалната мрежа и когато той се превърне във ваше оръжие (постоянното постване на общи снимки, отбелязване на различни места с него и споделяне какво правите във всеки един момент) вие отнемате правото му на личен живот и се намесвате сериозно в интимното му пространство, по начин, който не одобрява.

Позата

Излизате на среща и всеки 5 минути вие вадите телефона и заставате с нацупени устнички в поза за селфи. Отивате до тоалетната и се бавите 20 минути? Какво прави тя там, чуди се той? Лесно е – търси място за снимка и най-подходящата поза.

Синдромът „Обърни ми внимание“

С нея или без нея – все същото. Тя винаги намира начин да привлече вниманието ви дали с нов статус, поредното съобщение или просто ще се намърда в разговора ви, без да ѝ пука, че говорите за нещо важно. Не дай Боже да пропуснете да ѝ направите комплимент днес – очаква ви Трета световна война. Тя вярва, че е центърът и вие нонстоп трябва да гравитирате около нея.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Джентълмен ( преди 9 години )
Това е 100% вярно за момичета от 14 до 28г, а за по-големите каки важат други работи, които тук не са написани. Добре, че аз с кифли не се занимавам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Trojka Ahilowa ( преди 9 години )
Blue ( преди 9 години )
На който не му харесва нещо - да става гей. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Момченце ( преди 9 години )
Това за триковете за красота, за статусите и за позите си е 100% вярно- поне в моя случай. Но всеки мъж е различна индивидуалност.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Bat Stan Хулиган ( преди 9 години )
Пълни глупости, преписани и ли недомислени.Мога аз да ви кажа истински 5 неща
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мъж ( преди 9 години )
Тези статии все се пишат от жени, а не трябва. Пълни глупости.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
тъп журналяга ( преди 9 години )