IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че срамежливият мъж ви харесва

21 октомври 2014 13 50

Той не е като останалите и не дава ясни сигнали

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

В днешния свят романтиката е оставена на заден план и повечето мъже, а и жени, действат много по-директно. Ето защо не е трудно да определите дали някой мъж ви харесва. Изключение прави само срамежливецът.

Определено не е толкова лесно да разберете дали някой срамежлив и стеснителен мъж има чувства към вас. За щастие, има няколко начина и знаци, с които може да разберете какво точно се случва и те да ви улеснят в разгадаването на цялата ситуация. Ето и кои са те:

1. Сравнявайте поведението му. Наблюдавайте как този мъж се държи със своите приятели и с останалите хора, и как постъпва, когато е около вас. Ако е много очевидно, че мъжът действа по различен начин спрямо другите и по по-специален, когато е с вас, то най-вероятно наистина ви харесва. Може би все още не знае какво точно да предприеме, ето защо дайте му малко време.

2. Той става нервен. Може да ви прозвучи странно, но ако този мъж мълчи, когато сте наоколо, ако избягва погледа ви, но иначе улавяте, че ви гледа и ако като цяло изглежда притеснен, то най-вероятно той ви харесва. Мъжете не се изнервят около жените без причина!

3. Той се опитва да бъде по-близо и по-често до вас. Най-вероятно този мъж ви харесва, но просто не знае по какъв начин да го покаже. Въпреки това честата му поява около вас говори, че той има интерес. Ако и вие го харесвате, вземете инициативата в свои ръце и започнете разговор с него. Не бъдете настъпателни, а го накарайте да се почувства достатъчно удобно, за да може да каже това, което мисли.

4. Той обича да ви пише. Срамежливите мъже обичат да си комуникират чрез писане, вие дори може да си пишете по цял ден, но когато дойде време за срещата очи в очи, той се държи така, сякаш изобщо не се познавате! Това показва, че той е нервен и неуверен в себе си. Опитайте да зачестите разговорите на живо, като постепенно увеличавате тяхната продължителност.

5. Поискайте услуга. Ако смятате, че този мъж ви харесва и искате да тествате теорията си, за да сте сигурни, помолете го за някаква услуга. Без значение за какво става въпрос, ако мъжът ви харесва, ще се опита да ви помогне с всички налични сили. Много малко мъже биха ви помогнали, ако не ви харесват.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Trojka Ahilowa ( преди 9 години )
До хм, интересна тема: Що се имилсиш, че ако се обвържеш, нещо ще се промени - аз откакто се омъжих, даже ного повече точат лиги...: ))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
хм, интересна тема ( преди 9 години )
Аз мисля, че няма срамежливи, както се описва. Това са похвати на свалячи. Срд малките да, но при тези над 30г/ изключено. Покрай мен всички мъже са нервни. Защото са обвързани, аз не. Прави ми удоволствие, когато ги гледам колко се изнервят. не провокирам, явно самата мисъл, че знам какво искам действа като магнит. В крайна сметак съм си сама. не виждам това скоро да се промени. А и вече не ме тормози. както се казва-по-добре см, отколкото зле придружен. А и съм доказала, че саме се справям не лошо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
hm...... ( преди 9 години )
Няма такова нещо!!И най-срамежливия и притеснителен намиира начин и превъзмогва своите притеснения.Тогава започват да му се случват нещата.ИИ осъзнава само едно,че от притеснение се пропускат много неща...Много знае някоя жена,че някой притеснителен мъж си я харесва.От къде да знае,това?Докато,той се бори със собствените си притеснения и как да му се получат нещата с обекта на неговите желания Жена! Тя вече може да се обвърже и съвсем да няма ниикакви шансове да се получи,каквото и да било.Не може да разчита на това Жената да действа.Тя от къде да знае,за неговите намерения.Възмоно е да си нервен по много причини.Лош ден!Скарване с шефа!Скарване с гаджето.От къде да знае Жената ,която и да е тя,че някой си мъж си я харесва?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар