IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, по които жените приличат на мъжете

23 октомври 2014 15 00

И дори повече, отколкото подозирате

Кадър от филма "Friends with Benefits"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Friends with Benefits"; Снимка: outnow.ch

Има много обобщения за представителките на женския пол. Като при всяко твърдение обаче, в тях може да има доза истина, но повечето са доста преувеличени. По правило дамите са обявени за по-емоционални от мъжете и това наистина е така.

Жените са склонни много повече да говорят и да показват своите чувства, но пък има други неща, по които доста си приличат с мъжете. Дори неочаквано много. По отношение на любовта и хилядите нейни вариации, истината е такава:

1. Понякога жените всъщност искат просто секс, а не връзка. Ето и тема за размисъл за мъжете – не всяка дама, която срещате ви преценява като потенциален съпруг или поне като потенциален сериозен приятел, който да представи на родителите си.

Всъщност в даден момент от живота си голяма част от жените търсят по-скоро забавление, отколкото нещо друго от мъжете. Причините една жена да не иска сериозна връзка могат да бъдат много. Може би тя е твърде съсредоточена в работата си, наскоро се е разделила с гаджето си или просто за момента ѝ харесва да бъде необвързана.

Така че, мили мъже, не се учудвайте, ако някоя жена просто иска да прави секс с вас. Не я мислете за луда – просто и представителките на нежния пол могат понякога да го играят като мъжете. Единственото нещо, което искат тези жени, са хубав секс, чувство за хумор, понякога приятни вечери и уважение.

2. Понякога жените не искат прегръдки. В романтичните филми, а и не само, обикновено жените се разтапят в обятията на своите любими. Всъщност прегръдките са нещо чудесно, но невинаги. Жените също могат да имат моменти, в които предпочитат пространството си пред задушаващата прегръдка на мъж.

Това е особено вярно, ако се върнем на точка едно, в която жената иска просто секс, без гушкане. Ако тя все пак позволи на мъжа да остане до сутринта в апартамента ѝ, това не го задължава да се държи като доброто гадже, което я гушка през нощта. Именно за да избегнат подобна ситуация, много дами деликатно посочват вратата на мъжа, след като са си прекарали добре между чаршафите.

Една жена може да се наслади абсолютно на своето празно легло, без да се чувства сама, изоставена и самотна. На нея ѝ харесва мисълта, че може да се завърти 100 пъти на едната и другата страна, без да се притеснява, че ще събуди човека до себе си, може да „обсеби“ цялото легло и да „завземе“ цялата завивка.

3. Понякога жените се заглеждат по други жени. Това не ги прави лесбийки, а ценителки на хубавия външен вид. Уверените дами нямат нищо против да бъдат в компанията на красиви жени. Повечето женска злоба се основава най-вече на комплекси и неувереност. Ето защо не бива да ви учудва, че има много представителки на нежния пол, които по достойнство биха оценили външния вид на друга жена.

И биха се загледали в нея. Те гледат нейните извивки, форми и черти по същия начин, както мъжете. Много дами дори биха споделили със своя любим, ако някоя красива жена се намира около тях. Това, както казахме вече, се базира най-вече на добрата самооценка, която има определена дама за себе си. Така че не се връзвайте повече на твърденията, че между жените винаги има злоба и завист.

4. Понякога жените гледат порно. Това може да се случи дори защото са отегчени и им е скучно. От друга страна жените може да се спрат на порното, защото са любопитни или просто имат нужда от вдъхновение. Голяма част от тях не си признават, че гледат порно, макар че това отдавна не трябва да се приема за грях.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари