IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога не трябва да бъдете с него

29 октомври 2014 15 23

Причините, заради които не трябва да започвате връзка с даден мъж

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Мъжете могат да бъдат много обаятелни, особено когато пожелаят. Ако една жена има дори само симпатии към даден мъж, той разполага с реалния шанс да спечели цялото ѝ сърце. Важни са отношението, поведението, цялостното излъчване, характерът и още много други важни неща.

Едва ли щеше въобще да има някакви връзки, ако жените подхождаха с предубеждения към мъжете. Не трябва да се впускате в определени взаимоотношения с идеята, че сърцето ви ще бъде разбито. Така никога няма да успеете да дадете максимума от себе си и може би сами ще предизвикате неприятния финал.

Разбира се, има случаи, в които е по-добре изобщо да не давате шанс на даден мъж и да не допускате да го квалифицирате като свое гадже. Това е само и единствено за ваше добро. Важният въпрос е: „Кога не трябва да бъдете с него?“. Ето и знаците, които ще ви подскажат:

1. Той ви сравнява с бившата си.

Ако даден мъж постоянно си позволява (дори на глас!) да ви сравнява със своята бивша, това не говори нищо добро за него. Най-вероятно той все още не я е преживял, а вие едва ли искате да бъдете номер 2. Просто не си струва да влагате много във връзка, която едва ли ще ви даде това, от което имате нужда.

2. Той изважда най-лошото от вас.

Чувствате ли се често така, сякаш искате да заплачете всеки момент? Чувствате ли се така, сякаш трябва да се съобразявате ужасно много с това какво говорите и правите, заради този мъж? Ако отговорът е „да“ дори на един от двата въпроса – това никак не е добър знак. Определено не е нормално който и да е мъж да предизвиква подобни емоции у вас. По-добре час по-скоро премахнете това лошо влияние от обкръжението си.

3. Той е твърде надут.

Самоувереността е хубаво качество както при жените, така и при мъжете. Самонадеяността и високомерието обаче могат да бъдат много отблъскващи и неприятни. Ако усещате, че мъжът, с когото излизате се смята за нещо повече от другите, държи се надменно и смята себе си за най-уникалния човек на света, просто си тръгнете и му оставете по-голямо поле за изява.

4. Той ви дава фалшиви надежди, че ще се промени.

В случай, че се виждате с мъж, който ви харесва и ви обещава да се промени заради вас, не му се доверявайте веднага. Дори да изключим варианта, в който той умишлено ви лъже, за да получи това, което иска, не вярвайте на думи, а само на дела. Ако мъжът наистина ви харесва, най-вероятно той ще има желание да се промени и нещата да се подобрят. Друг е въпросът обаче дали изобщо ще е способен да направи подобно нещо. Ето защо, ако видите, че даден мъж просто обещава и това е само на думи, няма смисъл да губите времето си с него.

5. Той ви кара да се чувствате като момиче на повикване.

Търси ли ви само в късните часове на деня? Виждате ли се само в домашна обстановка? Смятате ли, че единственото, което го интересува, е физическото привличане помежду ви? Ако отговаряте положително на тези въпроси, има голям шанс този мъж да ви възприема единствено като „момиче на повикване“. Единственият вариант, в който нещата могат да продължават по този начин, е и вие да искате единствено това от него. В противен случай не бива да продължавате да се поставяте в тази унизителна позиция.

6. Той няма същите убеждения/планове като вас.

Ако този мъж иска да се развива в чужбина, а вие сте сигурни, че искате да останете тук – какъв е смисълът да бъдете заедно? Дори връзката ви да просъществува няколко месеца, какво ще се случи в бъдеще? Бихте ли зарязали всичко, само за да бъдете с него? Различията в убежденията и плановете като цяло са нещо, което рано или късно проваля всяка връзка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

spindi ( преди 9 години )
До Анонимен: упитваш са да *** имитираж ама съ пиши" мноо тажно човек".....Мммммммм,и дъа-тажно е,салза ! ;(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )