IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бързате ли с новата връзка?

30 ноември 2014 16 00

В любовта и романтиката точното време е важно

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Колко често имате чувството, че прибързвате със започването на нова връзка?

Човешките емоции и отношения са променлива, която понякога може да поеме правилната посока само с времето.

Вярно е, че опитът ни учи, но ако вече сте се опарили от своята прибързаност, не е нужно да повтаряте същата грешка.

Ето и върху какво трябва да се замислите, преди да се впуснете в следващия си романс:

Може да го правите, за да си го върнете на бившия

Това е типично женска грешка, която кара представителките на нежния пол да прибързат с новата връзка. Мотивите ви обаче са гаранция за неуспех, защото отношенията ви с новия човек вече се градят върху негативни емоции и нестабилното ви емоционално състояние.

Познавате ли се

Връзката не е брак, но и тя има своите правила. Ако не искате да попаднете в нечий капан, по-добре разберете с кого си имате работа. Бързането може да ви събере с неподходящия човек и после да ви бъде много трудно „да избягате“ от него. По-добре не му давайте подвеждащи сигнали, докато не сте сигурни, че сте го поопознали и това, което виждате, ви харесва.

Всичко идва с времето си

Тази клиширана фраза може да ви е до болка позната, но това не я прави невярна. Времето наистина е ваш приятел и ще ви помогне да разберете дали искате връзка или не.

Освободете се от миналото

И пак времето е ваш съюзник, защото ви помага да се излекувате от миналата връзка и да започнете начисто новата. Преживейте раздялата с бившия, за да дадете шанс за бъдеще с новия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари