IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 неща, които той забелязва в първите 10 минути от срещата ви

14 ноември 2014 14 51

Визията и тялото говорят повече за вас, отколкото ви се иска

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Мъжете обичат и изследват с очите си. Ето защо трябва да отделите голямо внимание на визията и маниерите си по време на първата си среща с него. Какво пиете и колко голямо е деколтето ви е от решаващо значение!

Вижте какво той забелязва още в първите 10 минути:

1. Усмивката

Усмивката говори много за самия човек. Мъжете не са глупави и лесно различават искрената усмивка от изкуствената. Не е необходимо да правите всичко възможно, за да ви хареса като се хилите на всяка негова дума. Прекалено сериозното изражение също не е във ваша полза.

2. Облеклото

Хората си вадят много изводи от начина, по който изглеждате. Той веднага ще разкодира дали сте секси изкусителка, фатална жена, мъжкарана или скромен зубър. Проучванията показват, че един поглед към роклята ви може да го накара да вземе решение дали да има втора среща или не.

3. Питието

Питието също издава по нещо за човека отсреща. Ако сте между 21 и 24 години и си поръчате ром с кола в неговата глава вероятно сте скучен човек, който не обича да експериментира.

4. Можете ли да говорите?

Не симулирайте, че имате интерес към някаква тема, ако това не е така. Никой не очаква от вас да сте футболен експерт или фен на Формула 1. Започнете ли разговора с фалш, ще оставите у него горчиво чувство и той ще сметне, че сте такъв фалшив човек и в живота.

5. Прическата

Как сте оформили косата си не остава незабелязано. Мазните и рошави коси не възбуждат мъжете.

6. Деколтето

Ако той е истински мъж, то още в първата минута ще е хвърлил поглед на деколтето ви. Нека то не е до пъпа, нито пък напълно скрито. Разпалете въображението му, без да показвате всичко.

7. Какво имате в чантата?

Ако се появите с чанта, подобна на раница, това не прави добро впечатление. Внимавайте и какво вадите и показвате от нея. Ако изведнъж се изсипе куфар с гримове, шалчета и куп дрънкулки, той ще ви сметне за прекалено суетна кифла.

8. Гримът

Не е необходимо да изглеждате като излязла от фолк клип за кафето по обяд. Тъмният грим е за вечерни събития, а тоновете фон дьо тен стоят като маска на лицето. Мъжете харесват по-естествената красота и ако се появите прекалено напудрена, той ще ви сметне за неуверена и ще реши, че криете нещо зад тоновете макиаж.

9. Ноктите

Няма какво да се лъжем – добре оформеният маникюр е фетиш не само на жените, а и на мъжете. Поддържаните нокти говорят изключително много за личната хигиена. Дори да нямате дълги и червени нокти, гледайте да са оформени и чисти. Пак е секси!

10. Движенията на тялото

Невербалната комуникация е подсъзнателна и трудно може да бъде контролирана. Тялото ви веднага ще издаде дали сте стресирана, нервна, неуверена.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

teraflop ( преди 9 години )
Рошава коса ли?Че аз например обичам рошавите мацки,т.е. ситно къдравите.В такава коса гребен не влиза.Дали косата е мазна, не е толкова от значение.Ако е нямала време да я измие,какво?Деколтето в студен зимен ден няма как да се сложи.Друго търсят мъжете.Усмивка,мекота и топлина.Ако не лъхат поне малко от жената насреща,забрави.Дали мирише лошо или не е къпана,пак не е от значение .Като я искам толкова,ще си я изкъпя.Дали е разбрана и домакиня,това е важното,а не дали има големи цици.Форми и размери дал Бог.Ако са един за друг,ще си паснат.Това е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Глупости, най-търсената село е ииотката, която се носи с роаа коса и се хили и крещи за разнообразие. Хигиена - какво е това.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
някой ( преди 9 години )
Не е лошо да питат и мъжете какво наистина забелязват. До тука отчетох деколтето единствено. Външния вид е важен, но ако жената не иска да бъде възприета единствено като средтдсво за отоляван на нагона, другите съвети от мъжка гледна точка не струват. И не става дума за фудбол и коли. Жени зарежете стериотипите в това отношение . Мъжът кой то се нядявате да хванете се интересува от далеч повче нещ и чесно казано, изцепкитена чалга звездите и плеймейките не го интересуват. Не се опитвайте да им подражавате, ако търсите истинска връзка, ко търсите нещо за ноща подобно поведение е повече от приемливо и сте одарили джакпод в избора си
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Две големи грешки има в иначе хубавата статия- да, рошавата/разпиляна/небрежна коса винаги се харесва на мъжете и не, изобщо не му пука дали чантата ви е раница. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар