IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-те най-лоши начини за флиртуване

17 ноември 2014 14 45

По-добре никога не залагайте на тях

Кадър от филма "Boat Trip" Снимка: yourmovies.com.au

Кадър от филма "Boat Trip" Снимка: yourmovies.com.au

Някои от най-лошите начини за флиртуване в действителност са използван сюжет в любовните романи и романтичните комедии. Във филмите те може и да водят до желания край, но в реалния живот те по-скоро могат да охладят отношенията между един мъж и една жена. Ето и кои са 10-те най-непривлекателни начини за флиртуване, на които по-добре да не залагате:

1. Да предизвиквате ревността на обекта на желанията си

Ако сте влюбена в определен мъж и искате да го впечатлите, но ви се струва, че той не се интересува от вас, няма да привлечете интереса му като се натискате с друг пред него. Обектът на желанията ви по-скоро ще загуби всякакъв интерес към вас, отколкото да се впечатли от палавото ви поведение.

2. Да си усуквате кичур коса предизвикателно

Този ход е безсмислен и изглежда твърде детски или ученически и категорично няма да накара обекта на желанията ви да се влюби във вас. По-добре се научете да отмятате назад косата си предизвикателно, отколкото да я омотавате около пръстите си.

3. Да се храните предизвикателно

Ако сте гледали филма „Шефове гадняри“, сигурно си спомняте как Дженифър Анистън се хранеше на прозореца възможно най-секси, а всъщност изглеждаше смешно. Щом във филма тя изглежда нелепо, значи и в реалния живот този ход ще ви направи да изглеждате глупаво.

Снимка: yourmovies.com.au

4. Да демонстрирате чувствата си пред хората

Колкото и да сте влюбени в някого, опитайте се да прикривате емоциите си. Не е зряло нонстоп да говорите пред колеги, приятелите или съученици за своя възлюбен, защото това може да го накара да се почувства изключително неудобно. Дори той също да ви харесва, не е добре да парадирате пред другите със зараждащата се връзка помежду ви.

5. Да лъжете

Някои хора лъжат безочливо потенциалното си бъдещо гадже, с цел да му се харесат максимално. В действителност, е по-добре да избягвате този ход, защото човекът отсреща ще си създаде погрешна представа за вас, а когато истинската ви същност излезе наяве, може да не е много очарован.

6. Да си крещите, а след това да се целувате

Този ход също е доста популярен в романтичните комедии – партньорите се карат, а след секунди слагат край на спора си със сесия от страстни целувки. В реалния живот този метод не дава особено добри резултати. Ако си мислите, че ще можете да крещите всякакви груби неща на гаджето си, а само след две минути той ще иска да ви прегръща и целува – в грешка сте.

7. Да се бутате в обекта на желанията си

Някои момичета флиртуват с мъжете, които харесват като непрекъснато се въртят около тях, засичат се с тях, сблъскват се с тях, уж случайно и т. н. Този метод може да има успех, но може и да се възприеме от мъжа като досадно и неприятно нарушаване на личното пространство.

8. Да му намигвате

Този флиртаджийски метод е клише, но много жени продължават да го прилагат като начин за привличане на вниманието на мъжа. Все пак, ако вие намигнете няколко пъти на обекта на интереса си, той може да си помисли, че имате тик. По-добре търсете контакт с очите на мъжа, вместо да му мигате отсреща. По този начин той наистина ще разбере, че се интересувате от него.

9. Да се смеете на всичко, което той казва

Смехът наистина е отличен начин да флиртувате, но ако се смеете като ряпа на всяка дума или изречение на мъжа, вие ще го объркате с поведението си и той може да ви сметне за глупава или неадекватна.

10. Да го заривате с комплименти

Комплиментите в умерени количества са добър ход, но когато са в излишък, изглеждат отчаяно. Не прекалявайте с тях, дори мъжът наистина да е самото съвършенство!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

bobo ( преди 9 години )
когато жената е влюбена ,често се държи отблъскващо (досадно).но тя не може да го види отстрани.ако обекта на вниманието и не и отвърне както тя си въобразява , се отчайва и може да постъпи крайно неадекватно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
p_pp ( преди 9 години )
Много добра статия, браво. Само номер 8 звучи наистина весело - с тика ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар