IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с мъж Телец

19 ноември 2014 15 07

Кои са отличителните черти на тази зодия

Дейвид Бекъм; Снимка: Another Man

Дейвид Бекъм; Снимка: Another Man

Ако в живота ви се е появил мъж Телец и вярвате в значението на зодиите, вероятно ще ви бъде интересно да разберете повече подробности за него. Както всеки човек, мъжът Телец също има своите положителни и отрицателни характеристики. Добрите страни на представителите на тази зодия са, че те са надеждни, лоялни, търпеливи и великодушни.

Мъжът Телец обаче може да бъде твърде упорит, мързелив, да има развито чувство за притежание, понякога да гледа прекалено много за материалните неща и да бъде егоистичен. Телците са много чувствителни, така че и най-малката забележка или отрицателен коментар може да ги обиди и нарани. Мързелът им се изразява най-вече по отношение на другите – те не обичат чужди нареждания и обикновено няма да направят нещо, което самите те не желаят.

Мъжът Телец не обича промените и новите неща го карат да се чувства нервен и притеснен. Той не изразява емоциите си открито и понякога може да бъде много сдържан и потаен. Представителите на зодия Телец, също както Овните, могат да бъдат големи инати. Тяхното упорство им докарва конфликти с други силни характери.

Любовните отношения с мъжа Телец:

Той е много разумен, практичен и здраво стъпил на земята. Телците искат до себе си истинска жена, а не някоя за една нощ. Твърде възможно е мъжът Телец да ви е „проучил“ внимателно, преди да е предприел нещо към вас. Представителите на тази зодия са много търпеливи, що се отнася до връзките и първо искат да се уверят, че човекът до тях има какво да им предложи, преди те сами да предложат нещо от себе си. Телците са много романтични и са способни да издигнат любимата си на пиедестал, да я защитават и да я ценят.

Веднъж след като мъжът Телец е сигурен коя жена иска да бъде до него, се превръща в лоялен и верен партньор. Той не е скучен, но определено не е подходящ избор за жените, които копнеят за приключения и вълнения. Мъжът Телец е идеален за дамите, които жадуват за стабилност и комфорт.

Как да привлечете мъжа Телец:

Не се опитвайте да се впускате във връзка с Телец. Те са много търпеливи и очакват същото и от вас. Накарайте ги да се смеят и да се чувстват добре във вашата компания – ако те се забавляват с вас, ще искат да бъдат с вас. Може би сте чували, че любовта на мъжа минава през неговия стомах, като за мъжа Телец това важи с пълна сила. Представителите на тази зодия биха се впечатлили, ако жената им приготви някаква храна или пък им предложи да отидат в изискан ресторант. Телците обичат да говорят за финанси, бизнес, пари и материални придобивки.

Ерогенните зони на мъжа Телец:

Гърлото и вратът са горещите точки за всеки представител на тази зодия. Леко разтривайте областта на шията, целувайте го нежно или пък го оближете нежно. Ако искате да го настроите на секс вълна, масажирайте задната част на врата му, докато си почива, например.

Сексът с мъж Телец:

Те са страстни любовници, макар че интимният ви живот няма да бъде кой знае колко разнообразен, ако имате до себе си мъж Телец. Въпреки това представителите на тази зодия се отличават с голяма физическа издръжливост, което само може да бъде във ваш плюс.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

TELEC ( преди 5 години )
NISHTO VQRNO S ZODIQTA TELEC NEE VQRNO. PULNI GLYPOSTI.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар