IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Редки „екземпляри“ мъже, които си заслужават

21 ноември 2014 14 50

Не всички мъже са толкова лоши, за колкото ги мислите

Кадър от филма "The Best of Me"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "The Best of Me"; Снимка: outnow.ch

Има някои качества, които трудно може да намерите в повечето мъже. И макар тези качества да се срещат изключително рядко, не е изключено някои представители на силния пол все пак да ги притежават.

Може би вие самите дълго време сте необвързани, точно защото чакате мъжа, който се отличава от останалите. Ако успеете да го намерите, можете да бъдете сигурни, че чакането си е заслужавало.

Ето и кои са редките „екземпляри“ мъже, които си струва да срещнете:

1. Мъжът, който не е повърхностен.

Той търси нещо отвъд външния вид на жената. Този мъж забелязва не само красотата на една жена, но и нейната дълбочина, нейния характер. Разбира се, че е важно между двама души да има химия и да бъдат привлечени един от друг, но повечето мъже гледат прекалено повърхностно на жените. Рядко се срещат мъже, които поставят на първо място личността пред външния вид на една жена, така че ако срещнете такъв – със сигурност трябва да се радвате на „находката“ си.

2. Мъжът, който е директен.

Той наистина е рядка природа. Този мъж е директен и ако ви харесва, ще ви го каже. Обратно – ако не ви харесва, няма да ви спести тази информация. В случай, че правите нещо нередно – директният мъж ще ви сподели какво го притеснява и ще бъде максимално честен с вас. Той има сила на характера, с която очарова.

3. Мъжът, който държи на думата си.

Казват, че не е важно какво говори един мъж, а какви са действията му. Ако думите и неговите постъпки съвпадат, значи си имате работа с мъж, който държи на думата си. Той е отговорен и ви обещава само неща, които наистина може да изпълни.

4. Мъжът, който не се притеснява да сподели чувствата си.

 Той не се страхува от отхвърляне. Този мъж е готов да поеме риска да се почувства неловко или да бъде отхвърлен, когато признае чувствата си, но това не го притеснява по никакъв начин. Той не се страхува да говори за своите емоции, да ви сподели, че ви харесва и да ви обясни защо това е така. Този мъж не обича игричките и ако е привлечен от вас, няма да опитва късмета си на друго място.

5. Мъжът, който ви вижда наистина.

Той носи много от характеристиките на мъжа, който не е повърхностен. Той успява да чете зад привидно усмихнатото ви изражение, иска да ви опознае и обръща внимание дори на малките неща, които са свързани с вас. Този мъж наистина е специален, тъй като е способен да оцени всяко ваше качество по достойнство.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Невена ( преди 9 години )
аз мъж, който не се притеснява да сподели чувствата си, не познавам, което може би е жалко, но...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Shano ( преди 9 години )
1. Женският характер и по-скоро отношение към мъжете е меко казано ужасно и да то е в следствиеот контакта с определен тип мъже, но това не оправдава никоя от вас. 2. Директността се приема негативно, в повечето случай като нападки или дори обида и тормоз. Това също е в следствие на известно спестяване от страна на силния пол. 3. Няма значение дали държиш на думата си, стига да изпълняваш всяка женска заръка. 4. И да ревеш никой не го бърка, с женски номера трудно ще минеш. 5. И ако мъжът найстина ви вижда, то той най-вероятно се опитва да ви промени. Като изключим перипетите, ако найстина успее, то вие ще се превърнете в негово олицетворение и ще се обурнете срещу него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Натали ( преди 9 години )
Има такива мъже, моят е такъв.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар