IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с мъж Близнаци

27 ноември 2014 13 44

Кои са отличителните черти на тази зодия

Колин Фарел; Снимка: Details

Колин Фарел; Снимка: Details

Вярвате или не, до известна степен зодиите влияят върху характера и личността на всеки човек. Ето защо ще бъде хубаво да знаете какво трябва да очаквате от мъж със зодия Близнаци. За представителите на този зодиакален знак е известно, че са енергични, умни, с богато въображение, остроумни и адаптивни.

Дотук с положителните черти, ето и отрицателните: мъжете Близнаци могат да бъдат повърхностни, импулсивни, неспокойни, нерешителни и дори понякога подли.

Що се отнася до темперамента на Близнаците, може да се каже, че те са нервни и действат без особено да обмислят нещата. До известна степен това се дължи на факта, че представителите на тази зодия са способни да реагират бързо във всяка ситуация, но доколко правилно – това е друг въпрос. В душата на Близнаците постоянно се борят противоречиви чувства, а в повечето случаи те действат много спонтанно.

Характерно за мъжете с тази зодия е, че не се опитват да се вгледат в личността на хората, а съдят за нея по начина, по който другите се отнасят с тях. Често погрешните впечатления могат да им създадат проблеми в общуването.

Близнаците са жертва на редовни промени в настроението, но не позволяват това да бъде усетено от всички. Обикновено хората с тази зодия искат другите да мислят за тях, че са постоянно щастливи и винаги се чувстват чудесно.

Любовни отношения с мъж Близнаци:

Представителите на този зодиакален знак са чудесни мъже за среща – очарователни, остроумни, забавни, умни, приказливи, творчески и приключенски настроени – просто трябва да сте сигурни, че може да се справите с всичко това. Обикновено жените са привлечени от мъжете Близнаци, заради тяхната жажда за живот, жизненост и ентусиазъм.

Може да ви се наложи да се борите с конкуренция, ако искате да спечелите сърцето на мъж Близнаци. Не очаквайте обаче да запазите този мъж изцяло ваш, тъй като до някаква степен той е неуравновесен и сам диктува своя живот. Близнаците няма да позволят да бъдат притиснати и наставлявани от жена.

Мъжът Близнаци обича дамите и умело може да ги манипулира – със своя ум той винаги знае какво да каже, за да ги вкара в леглото. Представителите на тази зодия са господари на съблазняването, така че ако търсите страхотен флирт, определено трябва да се насочите към мъжете Близнаци.

Как да привлечете мъжа Близнаци:

Първото правило, за да впечатлите мъж с тази зодия, е да обичате да говорите. Ако сте много запознати с дадена област, това определено е във ваш плюс. Не рискувайте обаче да говорите празни приказки, тъй като Близнаците са много начетени и има голяма вероятност да прозрат вашето невежество. Бъдете честни и лоялни с мъжа Близнаци, тъй като веднъж загубил доверие в даден човек, той почти никога не може да му повярва отново.

Ерогенните зони на мъжа Близнаци:

Горещите точки за него са ръцете и раменете. Това са много чувствителни райони и възприемчиви на масаж и леко докосване. Чрез стимулиране зоната на ръцете и раменете може да успокоите мъжа Близнаци, както и да събудите неговата страст.

Сексът с мъжа Близнаци:

Представителите на тази зодия обичат да експериментират, така че сексът с Близнаци е пълен с новости и вълнение. С мъж Близнаци може да опитвате от всичко почти навсякъде. Той не е за всяка дама, особено за срамежливите и тези с по-слаби сърца.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Един Близнак ( преди 5 години )
Виждам, че сте големи специалистки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Tricky ( преди 8 години )
Абе кво ми пука...стига секса да е потресаващ....нерешителни са да....ама пък няма се женя за него
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Soldier of Justice ( преди 8 години )
Как ли пък не! Мога да бъда сериозен стига и половинката ми да е сериозна с мен... Като ги гледам в днешно време много малко "мъже" могат да се похвалят, че са мъже на място...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Препатила :) ( преди 9 години )
Всяка дума е вярна! Много са чаровни и страстни, но да пази Господ да се влюбите в мъж Близнаци! Той е всичко друго - любовник, жиголо, приятел, довереник, мечта, но не и мъж на място!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар