IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подготовката за първа среща

16 август 2015 11 02

Кой е най-подходящият цвят?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Подготовката за първата среща е изпълнена с трепет и колебания. Особено ако до момента не сте се виждали! Първото впечатление е запомнящо се и затова трябва да дадете най-доброто от себе си.

„Жените залагат най-вече на дрехите на първата среща. Те обаче нямат представа колко важни наистина са те. Не само кройката , а и цветът изпраща сигнали на срещуположния пол”, твърди Чайра Атик – експерт по срещите.

Ето и какво съветва тя:

Измийте си зъбите

Никой не иска да целува човек с лош дъх. Погрижете се това на де ви попречи по пътя към желания мъж. Използвайте и вода за уста.

Не носете нови дрехи

Заложете на нещо красиво и удобно. Ако си купите специален тоалет, рискувате да се чувствате некомфротно в него, а това ще се отрази на цялостното ви поведение по време на срещата.


Цветовете

Облеклото ви подсъзнателно изпраща различни сигнали към него:

Червеното – Вие сте развълнувана, опасна и секси. Мъжете вярват, че ще им трябва малко усилие, за да ви вкарат в леглото.

Синьо- Вие сте спокойна и креативна. Премисляте внимателно какво искате да кажете. Синьото се асоциира и с една непринудена свежест и невинност.

Сиво – Вие сте авторитарен тип и сте много самоуверена в думите и действията си. Искате да ви приемат на сериозно.

Жълто – Вие сте нежна, приятелски настроена и общителна. Обичате да се смеете и безгрижните разговори.

Бяло – символът на невинността. Нищо чудно, че той дори не прави опит да ви завлече в леглото си. Ясно му е, че няма смисъл си прави подобни излюзии и ако наистина ви иска, ще почака поне още няколко срещи.

Вземете си душ

За да направите добро впечатление, е необходимо да сте се появите с чиста и сресана коса, освежена кожа и да ухаете на чисто и свежо.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари