IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, с които ГО карате да ви ревнува

16 декември 2014 14 45

Понякога мъжете ревнуват приятелките си не от съперници, а от съвсем други неща

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много мъже ревнуват половинката си не от това, че са я видели да флиртува с друг мъж, а от някои нейни действия. Някои представители на силния пол се влудяват от мисълта, че любимата им си има различни хобита и занимания, които са ѝ точно толкова приятни, колкото и времето прекарано с тях.

Един мъж може да изпадне в лошо настроение, да стане раздразнителен и дори да вдигне скандал на нежната си половинка, защото я ревнува от някакви неща, които изглеждат направо абсурдни.

Ето и някои от тези изненадващи причини, предизвикващи ревността на мъжете:

1. Мъжът може да ревнува половинката си, ако тя е започнала да спортува по-редовно.

Ако сте започнали да прекарвате повече време във фитнеса и вече сте постигнали видими резултати от усилията си, вашият любим може и да започне да се дразни. Първо той няма да е сигурен дали се стараете заради него и второ, ако самият той не е спортна натура, може да започне да се ядосва на факта, че не му посвещавате повече от времето си. Опитайте да го присъедините към вас в спортната зала, ако не искате да ви се цупи.

2. Приятелят ви ревнува, че излизате с приятелките си

Приятелите на партньора (от същия пол), без значение дали са неговите или вашите, винаги могат да предизвикат чувство на ревност у другия. Обикновено човек се дразни от идеята, че любимият му може да има други изключително важни хора в живота си, освен собствената му особа.

3. Той ви ревнува, че обядвате с вашите колеги

Любимият ви вероятно е наясно, че нямате романтични отношения с нито един ваш колега, но въпреки това се изяжда от мисълта, че може би вие сте в близки, приятелски отношения с някой мъж в офиса и може би дори си обядвате с него. Според едно проучване, храната с човек от противоположния пол, дори да е напълно невинно преживяване, създава ревност у партньора.

4. Любимият ви ви ревнува от социалните медии

Ако непрекъснато си проверявате Facebook страницата, докато сте с любимия си, това може да започне да го дразни много. Причината е, че той може да започне да си мисли, че нещо става във виртуалното пространство и вие сте започнали потенциален флирт.

5. Половинката ви ви ревнува от хобитата ви, които той не споделя.

Да кажем, че имате афинитет към изкуството и редовно ходите вечер по концерти, театрални постановки, балет, опера и т. н., но половинката ви няма подобно хоби и отказва да ви придружава, в даден момент това ще стане проблем в отношенията ви. Добре е да се опитвате да споделяте хобитата си, ако искате да имате стабилна връзка, без излишни негативни емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари