IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с мъж Дева

18 декември 2014 13 44

Кои са отличителните черти на тази зодия

Крис Пайн; Снимка: Armani Code

Крис Пайн; Снимка: Armani Code

Мъжете Деви са аналитични, наблюдателни, обичащи да помагат, надеждни и прецизни. Разбира се, като всички хора те имат и своите негативни страни.

Част от тях са: скептицизъм, дребнавост, студенина, недостатъчна гъвкавост и понякога намесване в чуждото лично пространство.

Това са първите и основните неща, които трябва да знаете, ако сте решили да бъдете с мъж Дева. Що се отнася до неговия темперамент, представителите на тази зодия могат да ви изглеждат малко нерешителни и бавни. Това се дължи на нуждата им да са наясно с всички факти, преди да вземат каквото и да е решение.

Настройката за живота на Дева е много важна. Ако той гледа негативно на нещата – те ще му се представят още по-отрицателни, отколкото са в действителност. Същото важи и в обратната посока. Ето защо, ако имате връзка с мъж с тази зодия, е хубаво да се опитвате да му представяте всичко в положителна светлина, за да може и той да погледне от този ъгъл на ситуацията.

Мъжът Дева има много мощен ум, но е склонен да живее в отрицание. Той ще ви каже „Всичко е наред“, дори когато това изобщо не е така. Представителите на тази зодия не обичат да анализират своите чувства по простата причина, че не желаят да задълбават в тях. Това ги прави да изглеждат студени пред околните. Девите имат непредсказуем и понякога нестабилен темперамент.

Освен това мъжът с тази зодия е много амбициозен. Той има нужда да се чувства от полза и значим за всеки човек, който присъства в живота му. Основната задача в живота на Девите е да се научат да се доверяват и да имат вяра в неизвестното. Те трябва да разберат, че нещата се случват поради някаква причина, но не е задължително те винаги да знаят каква е тя.

Дълбоко в себе си мъжът Дева е много чувствителен и трябва да бъде оценяван за всички неща, които прави. Имайте предвид, че когато представител на тази зодия е обиден или наранен, той дори може да не го покаже по какъвто и да е начин.

Любовни отношения с мъж Дева:

Той има хладна външност, но пък има огромно уважение към жената и я третира като равна. Мъжът Дева би харесал жена, която да „разбърка“ емоциите му, които той самият не проявява особено много. Именно прикритите чувства могат да станат повод за конфликти и проблеми в любовните отношения. Мъжът с тази зодия изисква търпение и разбиране. Той няма да допусне някого прекалено близо до себе си, така че не се опитвайте да се доближите много твърде бързо – може да се почувства застрашен.

Мъжът Дева се нуждае от класна жена, която не е импулсивна или нетрадиционна. Той води предвидим живот и една предвидима жена би го накарала да се чувства в безопасност. Не очаквайте от представител на зодия Дева да бъде много романтичен, но пък ще компенсира с това, че винаги ще бъде на ваша страна и че е много лоялен. Чувствеността на този мъж ще се прояви с времето. Ако сте жена, която иска стабилни и ясни отношения с мъжа до себе си, значи определено правилно сте се насочили към Дева.

Как да привлечете мъж Дева:

Той се нуждае от интелектуална стимулация. Може да го привлечете с факти и детайли. Винаги се старайте да правите някакво заключение след определена тема и постигайте консенсус, дори когато не сте съгласни с мнението на Дева. Мъжът с тази зодия е много конвенционален и не обича да прави нищо спонтанно, така че не го карайте да взима прибързано решение.

Ерогенните зони на мъж Дева:

Областта на корема е много чувствителна за мъжете Деви. Докосвайте ги нежно в коремната част и това определено ще им допадне. По този начин ще предразположите мъжа с тази зодия и ще го накарате да се „отвори“ повече към вас. Бъдете нежни, не правете резки движения като ухапвания или пък не прилагайте „пляскане“, защото това ще стресне вашия избраник и той ще се оттегли.

Сексът с мъж Дева:

С течение на времето сексът с мъжа Дева ще става все по-чувствен. Той не е от типа хора, които биха представили всичките си номера за една нощ – те са твърде резервирани и скромни за това. Очаквайте сексът да бъде пряк и ясен – без игрички и приятни странности. Девите не са най-сексуалните представители на зодиака и всъщност те не поставят секса на толкова високо ниво, както някои други зодии. Все пак те са готови за експерименти, но само след като връзката им се задълбочи.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Георги ( преди 8 години )
Мъжете дева сюоред мен са доста емоциални, страхуват се да направят рислов ход, но рискуват и каквото стане.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дидо ( преди 8 години )
Големи глупости!!! Нищо общо с реалността, описахте мъжа дева като сдухан сухар. Единственото вярно е критичността, която цели не да обижда, а да помага. Девите имат изключително чувство за хумор, романтични са, когато обичат половинката, правят постоянно изненади. Когато са наранени им личи страшно много, защото пускат т.нар. тихата отрова, мълчат и отговарят с по една дума. За ума и амбициозността е вярно. И не на последно мястоХората са различни, девите са различни, всичко зависи от средата в която живеят!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар