IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Просто секс или нещо повече?

2 януари 2015 12 50

Начини, с помощта на които да разберете какво точно се случва в любовния ви живот

Кадър от филма "Friends with Benefits"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Friends with Benefits"; Снимка: outnow.ch

В света, в който живеем сега вече не е нужно жената да бъде девствена до първата брачна нощ. Днес много връзки дори започват като „забивка“ и секс за една нощ (въпреки това не разчитайте много на този начин за старт на любовни отношения).

Тъй като жените са доста по-освободени сексуално и редица обществени норми вече са премахнати, много жени изпадат в ситуацията „Просто секс ли иска или нещо повече?“.

В случай, че и вие самите в момента се терзаете какво точно се случва в любовния ви живот, време е да разберете. На първо място трябва да си изясните какво желаете вие самите и след това да наблюдавате обекта на вашите желания. Обръщайте внимание на следните няколко неща:

Физическият му контакт

Има разлика във физическия контакт на мъжа, който иска само секс и този, който е готов за нещо повече. Първият няма да може да свали ръцете си от вас, ще ги насочва към най-сексапилните части от вашето тяло и ще ви намига съблазнително. Ако пък един мъж ви харесва и не иска само да прави секс с вас, той ще съчетава както гореспоменатите действия (или дори по-умерена тяхна версия) с грижа и нежност. Той може да разкъса дрехите ви, но след това ще пита какво се случва в живота ви.

Следването на стъпки

Ако един мъж иска да прави само секс с вас, той няма да се постарае да ви ухажва особено – или поне ще ви ухажва дотолкова, че да се съгласите да излезете някъде, а след това да се приберете заедно. Той няма да има търпението да излизате на много срещи, да си говорите за нещата от живота, да ходите на кино. Добрите момчета са точно обратното – те са готови да чакат.

Времето, отделено за вас

Мъжът, който е готов да опита нещо повече от само секс с вас, ще иска да се виждате често, да си говорите или пишете дълго време – казано с други думи, ще инвестира повече време във вас. От друга страна мъжът, който мисли само за секс ще избягва редовния контакт с вас и ще ви постави в ситуация, в която ще се чудите кога ще се обади отново и дали наистина е толкова зает, за колкото се представя.

Чувството, че сте изолирани

То може да се породи, когато някой мъж иска само да ви вкара в леглото си и няма намерение да ви представя на никого – от приятели до родители. Разбира се, не трябва да очаквате от първата среща вече да познавате повечето близки на мъжа, но ако поддържате някакъв контакт с него и той продължава да ви „крие“, значи определено не иска нищо сериозно с вас.

Слушайте и четете внимателно какво ви казва

Понякога мъжете са по-откровени, отколкото дори може да си представите. Ако някой мъж ви пише през повечето време с намеци за секс – значи е ясно, че това е неговото най-голямо и вероятно единствено желание. Просто се опитайте да гледате на ситуацията реално, без да се самозаблуждавате и да слагате розовите очила.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Язе ( преди 9 години )
Статията е в стил Ники Кънчев - 50/50
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар