IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

9 неща, които мъжете казват, когато изневеряват

4 януари 2015 14 40

Вижте най-честите оправдания на кръшкачите

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Истината е, че първото нещо, което изневеряващите мъже правят, е да отричат измяната си и/или да обвиняват сериозната си половинка в кръшкане. Вярно е, че връзките понякога са сложни и има много фактори, които могат да тласнат човек към изневяра.

По-интересното в случая е какви са признаците, които издават мъжа, който мами половинката си и по какъв начин той се оправдава.

Ако някога са ви изневерявали, може би някоя от тези реплики ще ви се стори позната. По-удивителното в случая, е че повечето мъже използват абсолютно същите фрази, когато се опитват да прикрият своята изневяра или когато искат да се покаят за нея.

А ето и 9 от тях:

1. „Тя ми е просто приятелка/колежка“.

Ако забелязвате, че любимият ви общува повече от обикновено с дадена жена, а той нищо не ви казва за нея, нещата са подозрителни. Нещата замирисват на гнило, ако след като го попитате коя е тя и дали можете да се запознаете с нея, той се противопостави, заявявайки, че тя е просто стара приятелка или нова колежка.

2. „Уважавай личното ми пространство и не пипай телефона ми“

Мъжете, които си пазят телефоните/таблетите и компютрите от своите сериозни половинки, определено изглеждат съмнителни. Ако вашият партньор не ви дава да пипате телефона му, може би крие някакъв компромат – снимка, съобщение и т. н.

3. „Аз не ти изневерявам, ти ми изневеряваш!“

Обикновено мъжете, които кръшкат обвиняват партньорката си в същото. Това е така, защото те започват да си мислят, че след като те могат да ѝ изневеряват, тя може би прави същото. Просто доверието във връзката изчезва и от двете страни.

4. „Не си достатъчно добра за мен!“

Ако изведнъж даден мъж започне да намира хиляди недостатъци в половинката си, а жената дори да не може да разбере къде греши, вероятно проблемът изобщо не е в нея. По-скоро той ѝ изневерява и започва да се самоубеждава, че половинката му не е достатъчно добра за него. По този начин той оневинява деянието си, вярвайки че заслужава повече от живота.

5. „Мога да си опера собственото пране!“

Мъжете, които не дават на приятелките си да им помагат с прането, определено са съмнителни. По-вероятно е да крият нацапаните си с червило ризи или вмирисаните си на чужд парфюм тениски (или други доказателства за изневяра).

6. „Трябва да остана в службата до по-късно, защото имам важна среща.“

Ако един мъж внезапно започне да твърди, че има повече работа от обикновено и редовно започне уж „да остава в офиса и след работно време“, това може да е сигнал за изневяра. Може аферата му да е с негова колежка и той наистина да не напуска офиса.

7. „Обичам те и искам да бъда винаги с теб.“

Ако вашият партньор изведнъж започне да ви обсипва с цветя, подаръци и признания в любов, той най-вероятно е гузен за нещо. Може би е имал афера, но е осъзнал, че ви обича повече от другата жена и е започнал да се притеснява да не ви изгуби, ако случайно разберете.

8. „Не исках да те нараня.“

Има един вид мъже, които наистина не се замислят за чувствата на половинката си, преди да ѝ изневерят. Те спят с друга жена поради собствените си егоистични причини, без да помислят как това би се отразило на сериозната му връзка.

9. „Тя не означава нищо за мен.“

Това глупаво извинение може и да е истина, но може и да е лъжа. Обикновено мъжете, които изневеряват, искат да убедят половинката си, че аферата им е само сексуална, без емоции. Те предполагат, че това ще умилостиви половинката им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Дрън,дрън...Няма единни критерии за изневяра.Всеки се крие и посъгва по своему.Само глупости пишете.По-скоро напишете защо се стига до изневяра,и че стигне ли се дотам-каруцата се е пробърнала.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар