IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с мъж Везни

24 декември 2014 12 00

Кои са отличителните черти на тази зодия

Хю Джакман; Снимка: August Man

Хю Джакман; Снимка: August Man

Ако в живота си имате или искате да имате мъж Везни, трябва да знаете няколко определени неща за тази зодия. Като всеки друг зодиакален знак и Везните се отличават с определени качества – положителни и отрицателни, с които би било хубаво да се запознаете по-добре. В случай, че желаете да се борите за сърцето на мъж Везни, тази статия определено ще ви насочи в правилната посока.

На първо място трябва да сте наясно, че мъжете с тази зодия са дипломатични, добри, идеалисти и гостоприемни. От друга страна понякога те се проявяват като повърхностни, нерешителни и ненадеждни. Иначе мъжът Везни има отлични инстинкти и интуиция, макар че не им се доверява толкова често.

Понякога хората смятат за представителите на зодия Везни, че са мързеливи, но това не е точно така – просто те могат да се задоволяват с това, което идва по пътя им. Те не искат нищо толкова отчаяно, за да се борят с всички сили за него. Единственият път, в който мъжът Везни ще „преобърне света“ е, когато чувства, че спрямо него има извършена някаква несправедливост.

Везните често се съобразяват прекалено много с другите и пренебрегват самите себе си – просто те не желаят да нараняват чувствата на никого. Те често взимат решенията по-трудно, чувстват се несигурни и страдат от липса на самочувствие. Търсят сигурността, спокойствието и липсващото им у другите хора. Мъжете с тази зодия се нуждаят от любов и одобрение.

Любовни отношения с мъж Везни:

Той е много популярен сред жените, тъй като е чаровен, хармоничен и се отнася чудесно с представителките на нежния пол. Характерното за Везните е, че те могат да видят света през очите на другия човек. Те често използват именно това свое качество, което повечето пъти им донася успех.

Мъжете Везни сякаш постоянно са в търсене на перфектната жена, макар че такава не съществува. Най-доброто, което може да направите, за да се доближите до съвършенството, е да умеете да ги цените и понякога дори да им показвате страхопочитание към тяхната личност.

Ако мъжът Везни разбере, че му се възхищавате, това определено ще му хареса и ще бъде във ваш плюс. Не му оказвайте натиск обаче, когато не може да вземе дадено решение, защото това ще го отдалечи от вас. В подобна ситуация може да вземете вие решението, вместо да притискате него. Дълбоко в себе си мъжът Везни ще е доволен, че вие сте взели контрола в свои ръце.

Как да привлечете мъж Везни:

Той ще хареса във вас добрия характер, а вие трябва да му отвърнете, като му се възхищавате и го ласкаете. Третирайте го като принц или дори крал. Везните обичат да разговарят, но особено много им харесва да говорят за себе си – имайте предвид този факт. Задавайте им въпроси за тях самите, говорете за техните хобита и интереси. Въпреки че мъжът Везни е дипломатичен, той иска да чува различни гледни точки от своята. Външният ви вид трябва да бъде на ниво, а когато за пръв път каните мъж Везни у дома – постарайте се да почистите перфектно – първите впечатления за него са много важни.

Кои са ерогенните зони на мъж Везни:

Долната част на гърба е най-чувствителната област на мъжете Везни. Използвайте всякакъв допир – от галене до прокарване на нокти и масаж.

Сексът с мъж Везни:

Той е приказно, чувствително изживяване – като секс сцена от филм. Бъдете готови за много целувки, милувки и други нежни движения. Мъжът Везни има голямо въображение, затова може да се нарече „творчески любовник“. Везните са добри в това, което правят и винаги са готови да опитат нещо ново. Създайте атмосфера със свещи и ароматизирани масла за масаж.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари