IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с мъж Скорпион

31 декември 2014 10 50

Кои са отличителните черти на тази зодия

Райън Гослинг; Снимка: PEOPLE

Райън Гослинг; Снимка: PEOPLE

Какво трябва да знаете за мъжете Скорпион? Те са лоялни, страстни, изобретателни, наблюдателни и динамични. Разбира се, представителите на тази зодия също имат своите лоши черти, сред които ревност, понякога стигаща до обсебване, подозрителност, манипулативност и непреклонност.

Друго, което трябва да знаете за мъжете Скорпион е, че те са изключително амбициозни, властта ги блазни и обичат да контролират. Те обаче ще работят за това, което искат и контролът им винаги ще има обосновани причини. Мъжът Скорпион никога не се предава и е решен да постигне своята цел, независимо какво му коства това.

Ключът към успеха на представителите на тази зодия е тяхната гъвкавост. Те са склонни отново да проучат ситуацията и да действат по различен начин, ако е необходимо. Това ги прави много адаптивни и гъвкави. Освен това Скорпионите са свирепи конкуренти, които се отличават с отлична памет. Те обаче обичат да печелят справедливо.

От мъжа Скорпион може да очаквате да ви направи впечатление на хладна и неособено емоционална личност, но трябва да знаете, че под тази обвивка се крие огромна сила и воля. Той има проницателен ум, така че не се изненадвайте, ако ви задава много въпроси. Обикновено мъжът Скорпион има нужда да контролира, затова се нуждае от по-слаба партньорка. Той е тайнствен и загадъчен.

Любовни отношения с мъж Скорпион:

Той е по-различен от представителите на всички други зодии. Една от неговите отличителни черти е, че излъчва мъжественост и сексуална сила. Трябва да знаете, че мъжът Скорпион лесно може да бъде съблазнен и без проблем може да прекарате нощта заедно, но много по-трудно е да започнете истинска връзка с него. Обикновено той е много чувствителен и самотен, но никога няма да сподели това с някоя жена.

Ако искате да имате някакви успешни отношения с мъж Скорпион, в никакъв случай не се опитвайте да го водите – той няма да ви го прости. Той ще бъде ревнив и ще се държи собственически, и никога няма да позволи да го контролирате. Може да се каже също така, че мъжете с тази зодия са малко мрачни и техните настроения се променят бързо. Ако се нуждаете от силен мъж, който да ви защитава – значи определено сте се насочили в правилната посока.

Как да привлечете мъж Скорпион:

Никога не бъдете фалшиви с представителите на този зодиакален знак, защото той ще го забележи. Винаги бъдете истински и също така слушайте внимателно това, което той ви казва. Не се опитвайте да криете неща от мъжа Скорпион, както и не го дразнете излишно – според него само той има право да ви дразни, както и да бъде мистериозен.

Всъщност най-просто казано – мъжете с тази зодия искат откровеност и честност в отношенията си. Те се интересуват от много неща, така че едва ли ще е проблем да намерите общи интереси с тях. Мъжете Скорпион са непредвидими и са способни да променят плановете в последната минута. Те харесват жени, които не се страхуват да експериментират и които са адаптивни също като тях.

Кои са ерогенните зони на мъж Скорпион:

Половите органи са ерогенни зони за всеки зодиакален знак, но при Скорпион това чувство е засилено. Ето защо трябва да опитвате различни движения и техники, за да доставите удоволствие на своя партньор.

Сексът с мъж Скорпион:

Той е едно емоционално и физическо изживяване, изпълнено със страст и интензивност. Мъжът Скорпион е невероятно издръжлив и с него може да продължите да се забавлявате в леглото цяла нощ. С представител на тази зодия ще ви бъде най-лесно да изпълните някоя своя сексуална фантазия – но не му казвайте нещо просто така, освен ако не сте сигурни, че искате да го направите. Повечето Скорпиони са директни и изглеждат експерти в нещата, които правят. Те продължават да съблазняват жената, дори когато сексът вече се случва.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари