IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 причини да имате връзка със своя противоположност

17 януари 2015 13 32

Любовта ви не е чак толкова невъзможна и обречена на провал

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всички знаем или сме чували, че противоположностите се привличат, но не изкарват много дълго време заедно... Ако обаче вече си имате гадже, с което чувствате, че сте абсолютно различни, не се отчайвайте. Може да се окаже, че ви е приятно или забавно половинката ви да е абсолютно непредсказуема.

Ето и 8 добри причини да имате връзка със своя противоположност:

1. Вашият партньор може да ви отвори очите за неща, за които сте слепи.

Вероятно вашето гадже ще има абсолютно различна (от вашата) гледна точка за нещата, което може да ви накара да погледнете ситуацията под друг ъгъл, да се научите какво е емпатия.

2. Ще получавате най-забавните изненади в живота си.

И то, когато най-малко ги очаквате. Вероятно с вашата половинка имате доста различни вкусове и точно затова всички подаръци от него/нея ще ви изглеждат оригинални, нетипични и/или забавни.

3. Половинката ви ще ви кара да се чувствате специални.

Ако гаджето ви има съвсем различен поглед към света от вашия, вероятно и двамата ще таите страхопочитание един към друг, именно защото ще усещате половинката си чужда и необятна. Сякаш е друга планета, която има нужда от изучаване. Вие ще се възхищавате на неговите/нейните различни и специални интереси и качества.

4. Ако някой от вас е чист и подреден, вероятно другият е разхвърлян.

Ако това е така, вие ще обмените опит и е твърде възможно единият от вас да стане малко по-подреден, а маниакът на тема ред и чистота да започне да гледа по-великодушно на мръсните чинии в мивката.

5. Ще опитате много нови неща.

Например, ще започнете да гледате различни телевизионни предавания от любимите си и ще научите за нови певци/изпълнители/музиканти, за които преди не сте чували.

6. Ще станете умели в изкуството на компромиса.

Ако с половинката ви сте съвсем различни, за да потръгне връзката ви, ще ви се наложи да се научите да правите компромиси. Ще има ситуации, в които ще мразите нещо от дъното на душата си, но ще трябва да го преглътнете в името на любовта. Умението да правите компромиси може да ви бъде полезно в живота по принцип.

7. Имате напълно различни кръгове от приятели.

Вероятно с вашето гадже – противоположност излизате в съвсем различни среди и имате различни приятели. Това значи, че най-накрая ще излезете от зоната си на комфорт, мотаейки се с едни и същи, познати до болка хора. Важно и полезно е от време на време, човек да разширява кръга си от познати.

8. Ще научите много неща един от друг.

Ако той знае всичко за спорта и финансите, а вие знаете всичко за изкуството, дизайна и литературата, вие ще се обогатите един друг чрез познанията на половинката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари