IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с мъж Риби

28 януари 2015 12 35

Кои са отличителните черти на тази зодия

Адам Лавин; Снимка: Out magazine

Адам Лавин; Снимка: Out magazine

В живота ви се е появил мъж със зодия Риби? Вероятно се питате какво трябва да очаквате от него. Разбира се, хората не бива да бъдат съдени само по техния зодиакален знак, но едва ли някой може да отрече, че зодията играе важна роля във формирането на характера на всеки човек.

На първо място, от Рибите трябва да очаквате милосърдие, адаптивност, умение да приемат позицията на другия, както и развита фантазия. По отношение на отрицателните характеристики, бъдете готови за: свръхчувствителност, нерешителност, мързел и понякога склонност за самосъжаление.

Трябва да знаете, че личността на Рибите трудно може да бъде формулирана. Мъжът с тази зодия е мистериозен и неуловим. Той се повлиява от заобикалящата го среда, както и е много състрадателен. По тази причина представителите на зодията са по-склонни да чувстват болката на хората около себе си.

Друго характерно за Рибите е, че когато човек от този зодиакален знак е щастлив, на него му личи много. Обратното също е вярно – ако мъж Риби се чувства тъжен, той дори може да изпадне в голяма депресия. Ето и нещо интересно – представителите на тази зодия имат интуитивни и психически способности, повече от всички други зодиакални знаци.

Мъжете Риби се страхуват от отхвърлянето и се опитват да се отнасят с хората така, както биха желали да се отнасят с тях. Често не могат да отказват от страх да не наранят чуждите чувства. Рибите обичат да бъдат с хора, които отключват техните емоции, защото самите те са много емоционални и имат нужда да го показват.

Любовни отношения с мъж Риби:

Той е изключително добър, романтичен и чувствителен. Така че, ако сте от жените, които искат да имат достатъчно чувствителен мъж до себе си, Рибите определено са добър избор. Проблемът при повечето представители на тази зодия е, че имат нереална представа за любовта. Парадоксално, но мъжът Риби се нуждае от жена, която да го държи здраво стъпил на земята, а не романтичка като него. Добре е дори половинката на мъжа с тази зодия да може да доминира, но умело. Рибите имат нужда да получават чувствителност, щедрост и състрадание.

Как да привлечете мъж Риби:

Говорете за неща като духовност, окултност и астрология – нищо, че не са в обсега на реалния свят. Рибите обичат да се увличат в приятен разговор. Макар че мъж с тази зодия може да ви предложи да ви помогне, не приемайте изцяло неговата помощ, защото рискувате той да се „изгуби“ във вашия свят, нагърбил се с вашите проблеми. Мъжът Риби се нуждае от силна и положителна половинка, за да стане самият той по-силен.

Много често представителите на тази зодия са меланхолични, затова ще се впечатлят от жени, които ги карат да се смеят. Мъжете Риби не са консервативни хора, така че може да говорите за всичко с тях. Дори за странни и нетипични неща. Друго тайно оръжие, което може да използвате по отношение на мъжа Риби, е да му правите комплименти и по заобиколен начин да му кажете, че му се възхищавате.

Кои са ерогенните зони на мъжа Риби:

Стъпалата са изключително чувствително място за представителите на тази зодия. Ето защо наглед един обикновен масаж на стъпалата би подлудил мъжа Риби.

Сексът с мъж Риби:

Той е както емоционално, така и физическо преживяване. Би могло да бъде и духовно, ако вие самите позволите. Освен това Рибите обичат ролевите игри, неприличните срещи и нестандартните неща. Ако и вие се интересувате от всичко това, значи мъжът Риби определено е подходящ партньор за вас.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Tarantula ( преди 5 години )
Мъжете риби са ми най-противна мъжка зодия. Лицемерни, подли, прикрити, за тях жените са просто играчки. В един миг уж си му по сърцето, на следващия ден те хвърля на страна като някаква счупена играчка. Страхотни нарцисисти и егоисти, а и тотално безотговорни. Не може да им се вярва за нищо. ако ти кажат, че те обичат трябва да се разбира 'Обичам да си играйкам с теб!". Наистина са морално гнусни създания с големи претенции, но почти без покритие и винаги жените са им виновни за всичко. Не знам какво ги хвалите, даже в секса не ги бива, очакват жената да свърши всичко, смо с еправят на страстни, инак са пълни бастуни. :) Имам лични наблюдения с няколко мъже риби и в сравнение с другите зодии са ми направили най-лошо впечатление как умишлено подвеждат жените, просто ей така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 6 години )
По принцип не вярвам в такива неща, ама ме описвате едно към едно :Д
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Black Adder ( преди 7 години )
водните зодии са по принцип най-сексуални, и рибите като най-водната от водните...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Аз ( преди 7 години )
Да тая зодия е доста опасна,никога не знаеш кога ще ти го ***....Иначе в секса са номер едно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Катя ( преди 7 години )
Това е може би най-сексуалната зодия.Живеят в собствен свят,който никой не разбира,даже те самите не го разбират.За тях всичко е емоция и чувства,желания и страсти.Мъжете рибите са умни,изобретателни,височки,често с много големи п*ниси.Значи пригответе се за много здрав секс.Мъжът риби е голяма фурия в леглото,ще поиска всичко и ще си го вземе,рано или късно.Това е неговият свят,дупе да ви е яко. Не обичат да им отказват това-онова,просто ще се разсърдят и ще се обърнат.Ако искате да задържите такъв човек до себе си,трябва да сте с тази нагласа,даже да бъдете леко к*рва в леглото.Те обичат това. Нямат задръжки,малко извратени са.Харесват по-опитни партньорки.В кревата те ще доминират,пригответе се за опустошение.Ще ви разпори по всички дупки.Издръжливи са,правят секс до последни сили.Сексът с мъж риби не се забравя.Не се бъзикайте с тия хора,камо ли с чувствата им.Сериозно!!! Злопаметни са и си го връщат по най-гадния начин.Ако спечелите такъв мъж,той ще е ваш до гроб.Но подигравате ли се с него,ще ви забие нож в гърба,когато най-малко очаквате.Според статистиката на серийни убийци,най-опасни са точно риби.Не им давайте да пият алкохол когато са в депресия.Склонни са на самоубийство.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар