IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с мъж Водолей

21 януари 2015 12 39

Какви са отличителните черти на тази зодия

Джъстин Тимбърлейк; Снимка: T Magazine

Джъстин Тимбърлейк; Снимка: T Magazine

Мъжът Водолей е остроумен, интелигентен, изобретателен, оригинален и с изразено хуманно отношение. Разбира се, представителите на тази зодия имат и своите неособено добри черти.

Това са прекалената им упоритост, липсата на достатъчно емоционалност, сарказмът и непокорството.

По отношение на темперамента Водолеите са склонни да бъдат бунтовници, но по свой собствен начин.

Упоритостта, характерна за представителите на тази зодия, често може да им докара неприятности, защото дори да виждат, че вървят по грешен път, те няма да се спрат. Въпреки убедеността в собствените си мисли, мъжът Водолей никога няма да наложи мнението си на другите, тъй като уважава различията между хората.

Той е в постоянно търсене на мъдростта, изключително наблюдателен е и умее да събира информацията обективно, защото емоциите не му пречат. Добре е да знаете също, че повечето пъти, когато Водолеите говорят, те казват истината. Понякога може да ви се стори, че мъжът с тази зодия наранява вашите чувства, но той не го прави умишлено.

Тъй като хората с този зодиакален знак не се доверяват на своите емоции, те не могат да погледнат откъм емоционалната страна на дадена ситуация. Разбира се, това не означава, че мъжът Водолей не е способен на интимност и здрава връзка. Просто понякога партньорите на Водолеите може би забелязват, че човекът до тях сякаш „се откъсва във въздушен балон“.

Любовни отношения с мъж Водолей:

За него е важна интелектуалната стимулация. Можете да бъдете най-красивата жена на света, но ако не разбъркате ума му, няма да впечатлите мъжа Водолей. Комуникацията е изключително важна за този човек. Дълбоко в себе си Водолеите копнеят за любов, но трябва да бъдете търпеливи с тях. Внимавайте обаче, тъй като представителите на тази зодия може да спрат да ви обичат толкова лесно, колкото лесно са се влюбили във вас.

Жената до мъжа Водолей трябва да умее да се адаптира, спрямо него, тъй като той се променя много трудно. Всъщност Водолеят се нуждае от уважение и разбиране към неговата личност, както и към по-странните му идеали. Представителите на тази зодия се нуждаят от партньорка, която да ги стимулира и с която да споделят приключенията на живота, вместо някоя, която обича да лежи на дивана и да гледа филми през цялото време.

Не насилвайте мъжа Водолей емоционално и не прекалявайте с изискванията си към него. Избягвайте сцените на ревност, тъй като хората с тази зодия имат непоносимост към тях и лишаването им от свобода. Уважавайте личния му живот и пространство и всичко ще бъде наред. Мъжът Водолей е перфектният партньор за жената, която обича предизвикателствата и приключенията.

Как да привлечете мъж Водолей:

Комуникацията е ключова. Трябва да бъдете в състояние да стимулирате ума на Водолея, а защо не и да го включите в приятелска и остроумна вербална битка. Не се старайте много със заключенията, тъй като не те са най-важни. Повтаряме още веднъж: Водолеите се нуждаят от комуникационна съвместимост, повече от всичко друго. Разнообразявайте срещите си, измисляйте интересни неща и се опитвайте да изненадвате мъжа Водолей с нестандартни идеи.

Кои са ерогенните зони на Водолей:

Глезените и прасците са най-чувствителните му места. Повечето Водолеи обичат масажите и лекото драскане с нокти в тези зони.

Какъв е сексът с мъж Водолей:

Те имат много креативен подход към секса, харесват творчеството и новостите. И макар да пренебрегват своите емоции, Водолеите обичат страстния и емоционален секс.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари