IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с жена Овен

5 февруари 2015 12 40

Кои са нейните отличителни характеристики

Алесандра Амброзио; Снимка: Coveteur

Алесандра Амброзио; Снимка: Coveteur

В случай, че си имате работа с жена Овен, вие трябва да знаете няколко много важни неща за нея.

На първо място тя е доста импулсивна и амбициозна. Често захвърля нещо недовършено, тъй като се запалва бързо по ново. Никога не ѝ липсва оптимизъм и преследва целите си с енергия и ентусиазъм.

Овенът, като първия знак от зодиака, е бебето в кармичното колело на живота. Жената с тази зодия притежава вечен оптимизъм, винаги гледа напред и рядко назад. Тя е естествено роден лидер и във всеки един момент може да се защити – каквото и да кажете, тя не би се поколебала да ви отговори обратно.

Любовни отношения с жена Овен:

Жените Овен винаги търсят истинската любов. Когато срещнете дама с този зодиакален знак, знайте, че тя е предизвикателство, със скрити дълбочини и сложни мисли. Жената Овен разцъфва, когато срещне точния партньор – става по-чувствена, разбираща и емоционална.

За нея животът е най-колоритен, когато е срещнала любовта, както и има нужда да знае, че за мъжа до нея тя е на първо място.

Въпреки че жената Овен ви изглежда силна, в действителност вътрешно тя е уязвима. Тя обича романтиката, големите жестове, както и малките ежедневни такива. Представителките на зодия Овен не обичат да се чувстват притежавани, но ревността в здравословни граници им харесва, защото се чувстват ценени от своя партньор.

Понякога жената Овен също може да бъде ревнива, но най-вече заради чувството ѝ на собственост и посегателството върху нейното его.

Ако вече имате половинка със зодия Овен, не забравяйте да поддържате нейното внимание постоянно. Жената с този зодиакален знак предпочита вълнуващи личности за партньори и не се страхува да продължи сама, ако е необходимо. Като неин любим, трябва да се научите да карате жената Овен да се чувства специална и единствена. Не се притеснявайте от това, че тя е директна, понякога дори шокиращо директна, защото това е нейно важно качество.

Тайното оръжие на жената Овен е нейната позитивност и вътрешна увереност, която действа като магнит за мъжете. Старата поговорка „противоположностите се привличат“ не важи при представителките на зодия Овен, особено що се отнася до силния им характер. Жената Овен има нужда от достатъчно изявен партньор, който обича приключенията и е забавен също като нея.

Жената Овен и сексът:

Когато става въпрос за секс, жената Овен наистина е като вълк, скрит под овча кожа. Тя обича лова и активностите, а по отношение на експериментите – нищо не е твърде необичайно за нейния вкус. Много важно е партньорът на жената Овен да успява да отговори на нейните желания, защото иначе рискува тя да си тръгне от него. Представителките на първата зодия обичат еротиката, страстта, както и психологическата връзка.

Жената Овен е една от малкото, които успешно разделят любовта от секса. Понякога дори за нея е по-лесно да изрази себе си сексуално, отколкото интимно, ето защо не се учудвайте, че действа по-бавно, когато е влюбена. Жената с този огнен знак се нуждае от мъж до себе си, който да е като огледало на нейната собствена страст. Отвореният ум и експериментите са нещо, което жената Овен очаква от половинката си. Тя смята, че няма табута и забранени неща, когато двама души се обичат и желаят едно и също.

Сексът е почти като спорт за жената Овен. Тя обича да има доминираща или поне лидерска роля. Тя никога не планува това, което ще се случи в леглото, а действа спрямо моментните си усещания. Нейната страст е силна и дори може да се опише като вид ентусиазъм, който се случва „точно тук и точно сега“. Жената Овен обича приключенския секс, така че от нея може да очаквате изненади.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Малко Овенче ( преди 8 години )
Не лепвайте етикет на жена Овен,ако не ви е оставила без думи в добрия смисъл...Явно не сте и бил достатъчно важен или/и интересен,за да ви покаже на какво е способна :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кити ( преди 8 години )
...300Стан... ( преди 9 години )
Бил съм с две жени , зодия ОВЕН . комбинация от Грация,Интелект,и Овчедушие. Отличават се с много женствена - грациозна походка,кротки понякога рогати но винаги СМЕШНИ - сладки. За малко време и с малко козметика,могат да те накарат да ЗАМРЪЗНЕШ и да зумираш с оченцата .Интелигетни и същото време неспособни да мислят САМОСТОЯТЕЛНО. приемат чуждото мнение за чиста монета - а често, то не е такова.В секса взимат инициативата в началото,после никакви ги няма.Харесва ми да ги гледам как се , отнасят - сякаш потъв някъде. Чисти материалистки, ако трябва да избират, между любовта и материалното, избират материалното, дори да зная че е с малка. Просто обичат да им се угажда. Ако търсиш КАЧЕСТВО ,а не количество - пропусни , руския котлон /бавно загряващ / - ОВЕНА... Виж БЛИЗНАЦИТЕ са като ,швейцарско ножче - повече ПРЕДИМСТВА отколкото Недостатъци . Най уникалната комбинация, е ДЕВА с БЛИЗНАЦИ - СВЕТАТА ТРОЙЦА !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pepo ( преди 9 години )
tezi jeni mogat da te pobarkat I nikoga da ne gi zabravish Oshte pommq Edna Jena oven or predict 20 godini . No da mnogo isrinski I otdadeni kam maja s koito sa
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nn ( преди 9 години )
silviq.slavova ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
До Жена Овен:: абсолютно вярно.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жена Овен: ( преди 9 години )