IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с жена Рак

25 февруари 2015 11 30

Научете нейните особености

Марго Роби; Снимка: Elle

Марго Роби; Снимка: Elle

В случай, че животът ви се преплете с този на жена Рак, трябва да действате бавно.

За всяка дама с този зодиакален знак романтиката е неделима част от любовта – подаръци, цветя, а защо не и романтични бележки. Знайте, че жената с тази зодия не обича да прибързва и ѝ трябва време, за да се влюби.

Щом спечелите нейното сърце обаче, тя се превръща в предана и вярна половинка. Жената Рак може да бъде наранена лесно дори неволно, така че мъжът до нея трябва да бъде тактичен и чувствителен. За да спечелите доверието на дама с тази зодия, също ще трябва да проявите търпение, защото не става толкова бързо.

Характерно за жените Рак е, че когато са влюбени, те дават всичко от себе си и се борят до последно за истинската си любов. Когато те са с правилния човек, разгръщат своя любовен капацитет и биха могли да бъдат изключителни партньори. На подобен етап от връзката очаквайте от тях и много приключения и изненади.

Любовни отношения с жена Рак:

Жената Рак има добър усет за това какво най-много би ѝ подхождало в една връзка. Нейната представа за перфектен мъж е човек, който обича да се гушка с нея на дивана, да гледа телевизия и да отпива от любимото си вино. Нищо не описва по-добре представителките на този зодиакален знак, отколкото мотото: „Домът е мястото, където е сърцето“.

Семейството и приятелите също са важни за жената Рак, макар че домът я кара да се чувства най-сигурна. Често тя може да влиза в ролята на „детегледачка“ в любовните си отношения и макар понякога да иска равенство, тя няма нищо против ролята си на грижеща се за останалите.

Връзката с жена Рак обикновено е стабилна и сигурна, ето защо сигурността и верността са най-важните аспекти от отношенията с Раците. Емоциите на дамите с тази зодия са различни, което означава, че често може да ги видите да плачат, както от тъга, така и от радост. Жената Рак обича да плаче на филми, но когато някой дойде при нея за помощ, тя може да бъде по-твърда и от скала.

Точно както морето – дамата Рак може да бъде дълбока и бурна, както и спокойна и нежна. И въпреки че тя обича да плаче, е известна и с шантавото си чувство за хумор, което може да разсмее всеки човек. Жената Рак може да избухне в смях от нищото, а смехът ѝ е особено заразителен.

Сексът с жена Рак:

Той е като бавен, чувствен танц. За представителките на този зодиакален знак е важно да установят емоционална връзка с половинката си. Ако пък уцелите точните движения с нея, тя ще ви партнира за едно страстно сексуално изживяване. Жената Рак обича да съблазнява и има чувствени фантазии, обича да прави секс и е нетърпелива да се учи на нови неща.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари