IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с жена Лъв

4 март 2015 13 10

Кои са отличителните черти на тази зодия

Дженифър Лопес; Снимка: Complex

Дженифър Лопес; Снимка: Complex

Обикновено може да различите жената Лъв сред тълпата. Тя е тази с най-силния смях, най-ярката усмивка и с най-уверената осанка сред всички други дами.

Жените с тази зодия обожават вниманието и обикновено го получават. Те са страстни и обичат игрите. Лъвиците обаче могат да бъдат избухливи и да покажат нокти, така че имайте го предвид!

Когато жената Лъв е в лошо настроение, тя най-лесно може да бъде умилостивена с комплименти и/или подаръци. Тя е духовита, интелигентна, силна и с творческа натура – неслучайно има толкова много представителки на този зодиакален знак в развлекателната индустрия.

Дженифър Лопес е една от тях и сама по себе си е напълно достатъчна, за да ви убеди в нрава на Лъва.

Любовни отношения с жена Лъв:

Тя иска да получи всичко или нищо – друг вариант за нея не съществува. Интензитетът и страстта, която тя проявява във всеки един аспект от живота ѝ, се проявяват най-добре в любовния ѝ живот. Всичко, което четете в книгите за любовта или пък гледате във филмите, можете да изпитате най-вече с дама със зодия Лъв. Това означава, че връзката ви може да бъде като разходка с влакче в увеселителен парк – с екстремни спадове и върхове.

Така че, бъдете внимателни, защото ако срещнете жена Лъв, има вероятност да изживеете голяма любов – от тези, които разтърсват из основи. Представителките на тази зодия могат много да обичат и да се раздават, но не биха се задоволили с по-малко от същото в замяна.

Лъвиците са склонни да се влюбват лесно, а когато го направят наистина, те се влюбват до безпаметност. Да привлечете интереса на жена с тази зодия обаче не е лесна задача. Веднъж направите ли го, бъдете сигурни, че тя много бързо може да се поддаде на своите чувства.

Имайте предвид също така, че жените Лъв могат да развият голямо чувство за притежание. Когато дама с лъвска зодия е във връзка, е много вярна на партньора си. Тя обаче очаква от половинката си да бъде също толкова отдадена, уникална, независима и силна личност.

Освен това отношенията с жена Лъв винаги ще бъдат забавни, защото тя мрази рутината и постоянно измисля начини да се разнообразява. Понякога може да се чувствате така, сякаш си играете с огъня и може да се изнервяте, но винаги ще получавате нужната доза адреналин. С дама с тази зодия определено никога няма да скучаете.

Сексът с жена Лъв:

Той е много важен за жената Лъв. Физическата връзка е от голямо значение за представителките на тази зодия, както и основният начин, по който те могат да изразят желанието си. Жените Лъв обичат секси бельото, както и да контролират нещата в леглото. Ерогенна зона за жената Лъв е гърбът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Като да излизате с женски лъв.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар