IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 начина да спечелите уважението му във връзката ви

6 март 2015 14 31

Покажете му, че го уважавате, за да ви отвърне със същото

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Много двойки се обичат, но връзката им не е толкова силна и здрава. Това може да се дължи на липсата на уважението между партньорите. За да го заслужите, трябва преди това да го покажете.

Ето и как:

Намерете обща основа

Обменяйте идеи, мнения, доверявайте се на преценката на другия и му помагайте, когато той ви моли за това. Дискутирането на различни теми сплотява двойката и помага за изграждането на доверие.

Не свеждайте първи глава

Ако се съгласявате с всичко, което той иска, няма как да спечелите уважението му. Бъдете готови да дебатирате и да настоявате на своето, когато вярвате, че сте прави и е за доброто и на двама ви.

Имайте свои интереси и приятели

Никой не иска половинката му да е лепната за него и да няма собствен живот. Вие сте в пъти по-интересна и забавна, ако правите различни неща и се срещате с различни хора. Все пак трябва да има какво да споделите, нали?

Дайте му пространство

Често двойките се карат заради това, че жената постоянно изисква вниманието и времето му. Любимият ви има нужда от свобода, дайте му я, а не го задушавайте, защото бързо ще ви напусне.

Научете повече за него

За да имате сериозна връзка, трябва добре да се познавате. Не бъдете егоисти, а се поинтересувайте от неговите хобита, работа, среда. Така ще знаете с какво да го зарадвате, как да му помогнете при нужда и кога е по-добре да си замълчите и да го оставите сам.

Бъдете търпеливи

Понякога за да се случи нещо градивно, се изисква време. Не може да тропате с крак и да настоявате желанията ви да се изпълнят сега и веднага. Е, може, но това само ще съсипе отношенията ви и ще ви остави с празни ръце.

Защитавайте го

Той е голямо момче, но понякога има нужда от подкрепата ви и извън стаите на жилището ви. Не пропускайте да му покажете любовта и уважението си като се застъпите за него при необходимост, било то дори пред собствените си/му родители.

Научете се да прощавате

Прошката е висша форма на доверие и любов. Покажете му, че не искате от него да е свръхчовек и го обичате макар и с неговите кусури. Когато сгреши (разбира се, има и непростими неща, но те не са толкова много), поговорете с него спокойно, накарайте го да осъзнае къде е сбъркал и му дайте втори шанс. Така той ще бъде по-отговорен към вас и ще ви бъде вечно благодарен, че държите на него и сте готови да се борите за връзката си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари