IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че любимият ви е готов за семейство

27 март 2015 14 00

Как да разберете дали приятелят ви е готов за следващата стъпка?

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Много хора, и мъже, и жени, се страхуват от брака, докато са в 20-те си години. Те се ужасяват от мисълта, че трябва да прекарат живота си с един човек, който може да се промени с течение на времето и да се окаже неподходящ.

С наближаването на 30-те обаче, хората постепенно са готови да се успокоят с един партньор и постепенно започват да мислят за създаването на семейство.

Ето и 6 признака, които ще ви покажат, че вашият любим мъж вече е психически готов за общото ви бъдеще и мисълта за него не го плаши изобщо:

1. Той вече е разбрал какво означава да бъдеш самотен.

Ако вашият човек е бил дълго време необвързан преди да ви срещне, най-вероятно той може да оцени какво е да ви има в живота си. Вероятно той вече е свикнал, че във ваше лице е намерил жена, която я е грижа за него. Това е чувство, което създава вътрешен комфорт, спокойствие и сигурност. Ако той го е осъзнал и ако се разбирате и обичате, сигурно той си дава сметка, че не би искал да ви загуби за нищо на света.

2. Той вече не се интересува от нощен живот и флиртове.

Ако половинката ви вече няма желание за свобода, за бурен нощен живот и флиртове, ако показва, че е готов да прави секс единствено с вас, значи вече е започнал да се настройва, че вие ще сте жената, с която ще прекара живота си.

3. Той има постоянна работа.

Когато един мъж е спокоен за доходите си и в същото време има постоянна приятелка, той започва да мисли и за поколение.

4. Той е супер любвеобилен.

Ако партньорът ви е жаден за още семейна любов в живота си, ако показва, че наистина му пука за вас, ако е грижовен, ако е склонен на компромиси, ако умее да прощава, ако е щедър към вас и т. н., вероятно ще бъде такъв и един ден към децата ви. Явно той просто вече е готов да посвети живота си и на друг човек, освен на себе си.

5. Той няма проблем с това да обсъжда темата „деца и бащинство“.

Има хора, които просто не искат да имат деца или поне това не им е приоритет. Ако вашият любим показва готовност да се сдобие с наследници, ако говори и обсъжда темата с желание, то може би наистина е време да започнете да планирате създаването на поколение.

6. Той смята, че вие сте точната му половинка.

Ако вашият човек смята (и ви го е казвал), че във ваше лице е открил жената, с която иска да сподели живота си, вероятно това е точно така. Когато двама души се обичат и си пасват като характери, те лесно могат да преминат към следващата крачка в отношенията си. Обикновено човек може да усети, ако половинката му смята, че връзката им е преходна или че е просто етап от живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Веса Лалова ( преди 8 години )
Когато един мъж постигне желаната финансова стабилност и има сериозна партньорка до себе си, нормално той започва да мисли за създаване на семейство и поколение. Често мъжете не обичат да говорят за своите тайни мисли и желания, но с поведението си винаги подсказват, когато са готови да станат бащи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар